Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo jadni covjece kad moramo od drugih stalno traziti pomoc. Tuzilastvo ima toliko materijala sta je onaj vepar sve radio protiv Ustavno da ga hapsi ali ne smije, kako ocekujemo da Wilhelm iz Bonna dodje i uhapsi Dodika, mi to trebamo skupit muda i uraditi...
Ovako su i 1992 protestovali za mir u Sarajevu a Srbi se ukopavali na trebevicu
Pa moras kad su nam tako nametnuli, da krenes sta sam rijesit ispao bi terorista i agresor i sta vec ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pozdrav svima iz Beograda,u Bosni i Hercegovini,baš pratim i sve kanale i novine,šta da vam kažem,sednite neznam ni ja u neku kafanu pa se dogovorite, kada se u Bosni pominje rat,dosta nam je bilo i ratova i sankcija i bombardovanja i hiperinflacije,mogu vam tvrditi iz Srbije nikome netreba ni stopa Bosne i Hercego vine,prođe život bezveze a jedan....
Dobro nam došlo više takvih kao ti
Hajde na cevape brate pozz za BG
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosanska patriotska dijaspora se mora cvrsto organizovati. Rukovodstvo formirati i napraviti spisak dobrovoljaca za potencijalni rat. Dijaspora treba finansijski da opremi/finansira/pomogne u pripremama za odbranu BiH. Rukovodstvo bi trebalo da pregovara sa vladom Albanije o stvaranju vojne baze na njenoj teritoriji u svrhu stvaranje strategijske interventne grupe i vojni kapaciteta za odbranu Balkana od srbski i dr. fasista i agresora. Cilj je stvaranje Bosanske Legije Stranacau .
na zalost, za rat je potrebno pola budale!
Ne brinite BiH je drzava zakona i prava, pravosudne institucije nisu jos cule sta se desava, cim cuju reagovat ce odmah za 20-tak godina
Nama dobro..sto protestuju
dok vi dizete bune ispred un ta ista un podrzava vucica i pomaze mu da se naoruza. nemci, rusi, kinezi, a boga mi i francuzi. posle recite da nije zeznut igrac
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA NE KUPUJU ROBU IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji - SANKCIJE POČINJU OD VAS - Oni i dalje žele da uređuju vaše živote. - ZATO - BOJKOT !!!!
Heljp , heljp ...
Dodik "prekoračio liniju retoričkog potpirivanja vatre"
TO JE LIJEPO OD VAS ,ALI POD JEDNIM UVJETOM AKO STE ZAJEDNO TO SRBI,MUSLIMANI I HRVATI . NASOJ BIH NEMA NAPRETKA DOK IMAMO 3 PRESJEDNIKA ,A TE PARTJE PO RELIGIJI ORGANIZOVANE .
Nek se i ovo događa, sad Švabe ispadoše glavni mirotvorci u Evropi....
OPET bošnjaci očekuju da im netko sa strane NEŠTO DADNE i da oni sa ovim nešto UŠIĆARE pod fintom žrtve...........
NARODE TREBA DA ZNATE DA DOK GOD VELEIZDAJNICI OKUPLJENI OKO BAKIRA DRZE VLAST DA SE BOSNA NE MOZE SPASITI. OTAC MU JE BIO NAJVECI VELEIZDAJNIK U HISTORIJI BOSNE A ON NASTAVLJA NEJEGOVIO VELEIZDAJNICKU POLITIKU. Ako vam je drazi jedan cetnicki bandit, veleizdajnik Bakir Izetbegovic od drzave onda uzivajte kao Paelstinci u Izraelu.
Brat sa ratnom zastavom dosao po mir? Braćo naša muslimanska dokle milostinju neku tražite imate li imalo ponosa, cijeli život neke žrtve, čemu? jeste li djelic naše srpske krvi zadržali?
Po nazivima ovih organizacija da se naslutiti da bas i nisu neke multietničke kao što Vam je država koju zagovarate. Šta je sledeće, masovna okupqanja Srba u De, za ocjepljnje, kao sto su to Albanci sa Kosova radili koje smo podržavali.
Po nazivima ovih organizacija da se naslutiti da bas i nisu neke multietničke kao što Vam je država koju zagovarate. Šta je sledeće, masovna okupqanja Srba u De, za ocjepljnje, kao sto su to Albanci sa Kosova radili koje smo podržavali.