Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok i? Napustili ste svoju drzavu, otisli u tudju i sad ocekujete da vas prihvate. Naviknite se na takve stvari. Naviknite se i na gore, jer u kojem smjeru evropa ide, ovoga ce biti sve cesce. Bolje bi bilo da smo ostali svoji na svom, gradili svoju drzavu. Da su se sve izbjeglice vratile i ostale, danas smo mogli ciniti i polovinu stanovnistva u RS-u, pa cak ni tamo ne bi bilo ovakvih stvari, ali eto.
koliko je bosna tolerantna prema slobodnim ženama koje žele karijeru ili samcima koji žele karijeru ili prema gay osobama ili ljudima koji su ateisti? tu slobodu imamo u civilizovanoj Evropi
razmisli istrazi malo kako vani zivi konobar a kako ovdje doktor pa ce ti biti jasno sto bjeze ljudi, saka ljudi je pokrala apsolutno sve moguce nisu ni mrvicu ostavili narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Vratite se kući.
Bolje živit u Švedskoj, nego da te sprda Nikšić kako je narodu poklonio most. Bolje živit u Njemačkoj, nego da te sprda Draško kako pravi 1 cm asfalt. Bolje živit u Kanada, nego da te sprdaju Bakir, Dodik i Čović. Bolje živit u Tahiti, nego da te ova politika sprda 30 godina, a narod ništa ne poduzima. Narod nevalja i uzrok je svega lošeg što se dešava. Gledaj sebe i svoja posla. Pusti te šuplje priče o patriotizmu.
Puuu
Ima nade za Evropu
Pravo pitanje koje svi muslimani u Švedskoj trebaju sebi da postave je kako su uspjeli da za 30 godina od jedne tolerantne slobodne socijalne države kao što je Švedska naprave ovo što su napravili danas.
Švedska je nekad bila zemlja za primjer što se tiče mnogo stvari a najviše po ljudskim slobodama i pravima, više to nije. Desnica pobjeđuje u cijeloj Evropi, što donosi mnogo problema sa nacionalizmom, rasnoj i vjerskoj netrpeljivošću...... mijenjaju se vremena... Winter is coming!
Cuj bosanska dzamija, u koju ce pretpostavljam ici samo Bosanci. Bosansko danas moze svako da koristi kako mu odgovora i da se krije iza toga ako treba. Davno je trebalo provjeriti ko sta finansira jel sve kako bi trebalo da bude. Neka se nastave lizati s kim se vec lizu, ali onda neka se ne zale. Ili oponasati.
Za vjera nije Popularitt u evropi..Spas je zabrana novih migranata i deportacije, sto radi njemacka .Nije se vise za igrat .
Svako u svoju i mirno
Bila je svojevremeno peticija od švedskih državljana da Švedska promijeni zastavu jer njihA vrijeđa Među potpisnicima gomila naših
Bolje živit u Švedskoj, nego da te sprda Nikšić kako je narodu poklonio most. Bolje živit u Njemačkoj, nego da te sprda Draško kako pravi 1 cm asfalt. Bolje živit u Kanada, nego da te sprdaju Bakir, Dodik i Čović. Bolje živit u Tahiti, nego da te ova politika sprda 30 godina, a narod ništa ne poduzima. Narod nevalja i uzrok je svega lošeg što se dešava. Gledaj sebe i svoja posla. Pusti te šuplje priče o patriotizmu.
Vratitim istom mjerom.
Od Svedjana se niko ni ne oglasava ni ne izvinjava,ovi nasi sami sebi pisu nekakva utjesna pisma.Da se nesto slicno desi kod nas,ali obrnuto,vec bi Trojkasi pjenili i pozivali reisa i IZ da se oglase,prozival bi Bakira,SDA itd...
Tebi da se izvinjavaju za ono što rade u svojoj kući?
Ako se reis mora izvinjavati i ogradjivati za nekakve napade po Parizu i Briselu sa kojima nema nikakve veze ni on ni bilo ko iz BiH,onda bi ovi pogotovo trebali.
Nisu ovo Švedjani uradili vec srpskohrvatska klika.Oni su ovo radili i u Bosni
Varaš se , švedima je pun kufer migranata
Iz dzamije u dzamiju,i to bez fasade
Evropske vrednosti.jadni smo mi kad jedva cekamo da postsnemo dio Unije koja spaljuje javno svrte knjige
Elhamdulillah klanjao sam po raznim zemljama svijeta i ako treba da biram džemat, onda ću uvijek izabrati arapski. Kao prvo, generalno znanje o vjeri im je daleko ispred našeg, drugo niko me u arapskim džamijama ne pita i gnjavi kako klanjam, đe držim ruke itd., a ako treće Arapi nemaju tzv Islamske Zajednice.
Pa normalno da im je znanje o vjeri ispred našeg jer vjeru ispovijedaju na maternjem jeziku. Ja znam desetak sura i nemam pojma šta bilo koja znači jer mi je u mejtefu rečeno da sure učim napamet, a ne njihovo značenje. Kad efendija vazi na arapskom meni je sve isto, vazio on o vjeri ili vodoinstalacijama opet mi je sve ravno do mora.
Od jedne zemlje u kojoj je svako dobrodošao do jedne od ekstremnih u evropi. Čujem da će uvesti zakon ako želiš da odeš iz švedske da plaća 35 hiljada eura.
Kud ja budala ne odoh u Svedsku:)