Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klošar. Ovo predsjednik države? U zatvor krmka!
Braća negatori genocida dogovaraju treći entitet. Obećao brat Dodik bratu Čoviću par lijeha u posavini za treći jer je posavina i bila hrvatska vazda.
Svejedno, neka je HNS plan za apartheid propao!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POLTRON !!!
Braća negatori genocida dogovaraju treći entitet. Obećao brat Dodik bratu Čoviću par lijeha u Posavini za treći jer je posavina i bila hrvatska vazda.
Predizborni supljak za bdale u izbornoj godini...sve ovo od pocetka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik govori muslimani a za katolike kaže hrvati .. ludilo sabrano u 100 hiljada ludila. Smatram da ovakvima ne treba ustupiti medijski prostor dok god ne nauče osnovnu etiku ponašanja .. prijatan dan želim!
Krajnja nekultura i primitivizam. Nadobudno, krkanski i idiotski. Ignorancija i pishanje kako po novinarima, tako i po ovim sto sjede sa njim za stolom. Jos da bi mu kakvog 'armonikasa u blizini i po' litra sljive... pa da vidis feste.
KAKVA KLOŠARSKO SELJAČKA BIJEDNA PRIMITIVNA GLUPA BOLESNA POSLA, i ono je neki predsjednik države, fuj smrade primitivni
koja šprdačina od države
da li ste svi svjesni da su ovi kreteni uzeli nama.svima 20 godina života , hej nekome trecina zivota i da radi njih nemamo napretka? izađimo na ulice i na izbore u masovnom broju i pometimo ovu gamad
Mile je zadnji srpski politicar koji bi uradio nesto radikalnije o cem prica. Covjek je strani igrac prvenstveno igra za intrese Hrvata Jak na prici slab na djelima. Pa prije par godina je prizno genocid a sad kad mu se fotelja poljuljala mora malo srbovat jer se najlakse poeni skupljaju na nacionalizam A njegova borba protiv politickog Sarajeva je nesto sto iskreno podrzavam, pa Sarajevo usisava pola ekonomije Federacije
Pa neka idu Hrvati i Srbi zajedno a Bakir svoj pašaluk i aferim!
Idi kod Laktašenka nek ti on to da śto tražiš od Bošnjaka on ti je ipak veliki Pajdo 🤣🤣🤣🤣
Čovke ima ona od Jašara : isplači se biće ti lakše 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Šta je klixe što ne puštaš poruke kad se označeni lopovi kritikuju, jesu li vas to ucjenili ili radite za njih
Obecao mu Dodik 2 dunuma u RS-u da napravi Herceg Bosnu i da se svi hrvati tamo nasele
los glumac prica sam sa sobom na mobitel koi bolesnik
Rece Dragance na uho jaranu pade moj Mile adz ko kruska sa grane.Baka majstor politickih pregovora.Rece Draganu zasto Hrvat iz Mostara i Listice vrujedi 10× vise od onog Hrvata u Sarajevu.Haj to objasni svijetu Dragane????? Zasto Dragane jadan nebio rece Palmer i svi povikase u glas isto.
Komso opet Predsjednik 2022.Sve ankete i situacija na terenu obecava.Valjda je to bila poruka na mobitelu od jarana Dragana.Hajde sta fali covjek je legitimno izabran glasovima.Samo jedan covjek jedan glas.
Mislim da je sad svima jasno šta je problem za bilo kakav dogovor o bilo čemu...problem se zove Dragan Čović, bivši beogradski operativac UDBA, sadašnji agent BIA i dugogidišnji izdajnik hrvatskog naroda u BiH