Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je off topic, pošto niko o tome ne piše - od 1 jula, a uz RAK-ov amin, uvodi se novi harač za korisnike mobilnih mreža - 1 KM mjesečno će vam se odbijati (pretplata/kredit) na ime korištenja mobilne mreže. Vele radi unapređenja iste, a preko vaših leđa... Eh et'.
Sta je Dodo?Ne odvija se situacija kako si planirao?Herojski otpor Ukrajine te poremetio!zgubio ti Jansa na izborima u Sloveniji...Lavrov ne dodje na sastanak s tobom...Neće te nešto u zadnje vrijeme!Ostala ti je korida i saror da koju zapjevas
picic
ovaj bi htio jos jedne izbore da dobije
Kako pravi budalama građane RS to je za istoriju
Novi stari Dodik. Non stop is vrti oko malig prsta.
20 godina Dodika, vidjeli smo njegove uspone i padove. Ako neko misli da se povukao grdno se vara.
Pruža podršku altea misiji, zato što su mu Rusi rekli, da ako ovi odu, dolaze NATO trupe. Zar ste toliko glupi, da još vjerujete ovom pravoslavnom vepru Srbi?
vidim komentar sa najviše glasova kaje podvukli repove, pa dokle ćete biti slijepi kod očiju - nisu podvukli repove nego daju vremena da shvatite i da se urazumite. presaberite se, jedan narod ne želi biti u državi koja će ići u nato i eu. šta je tu nejasno?
"Potrebno je ipak istaći da smo zahvalni SAD što su uložili napore da bi se stvorio Dejton koji je prekinuo rat u BiH. Važno je istaći da je došao u veoma nepovoljnom trenutku za nas jer je naša vojska tada bila u potpunoj defanzivi i upitno je da li uopće bilo Republike Srpske da nije bilo Dejtonskog mirovnog sporazuma", zaključio je Dodik.
Ha ha ha ha ha žalosti moja
PLJUC.
Cigare,hljeb i mlijeko deset maraka
prestani pusit
Ovaj ce se na kraju izvuci,a legitimni promicatelj ce skiknut za obojicu
Glavni baja 😂😂😂😂😂
Eeeeeeeeeee pitschke
Krmak lopov