Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika je to robna razmjena između rs i rusije... Rs je njima ove godine prodao 2 napolitanke i 4 paštete to ne smije niko zanemariti
Bolje mu je kod Nametnutog Nermina.Daje mu godisnje 370 miliona. bez kamata i bez pokrica.Samo prebaci sa racuna Fedetacije novac poreskih obveznika.
Haha kako sto se smijesni botovi zeleni. Niksic jeste los premijer, ali za vrijeme SDA vladavice ojacali ste Dodika trgovanjem pozicija da mu niko ne moze prici.
Nije dodo čuo šta su prijatelji u politici a što je Kisindžer lijepo objasnio:Ako si nam neprijatelj za tebe još ima nade a kada nam postaneš prijatelj to je za tebe fatalno! Znači u bobu isti zakon kao kod Don Vita Karleonea ili kod uragana Katrin kada dolazi prvo te miluje da se rastopiš od zadovoljstva a zatim te razvali i odnese ti sve i kuću i vikendicu i auto i familiju i glasače i da budeš srećan ako preživiš
Milokrad je šumsku bacio u provaliju, ha ha
ovi što prose možeš vidjet pred svakim trgovačkim centrom
da ti je mehmede jos klepat para od diktatora. Sto lazes ljude ba vise
Opet Dodo otiso bracu moljakat za koji dinar
A Igorova firma krepala pa se ide grebati.
Petokolonaš .
Prijeko potreban novac. Pa Mile sinko otjerao si sa Bakirom, Dragonom i OHR-om ljudski kapital ove zemlje koji je stvoren znojem rudara, seljaka, prosvjetni radnika, vojske sastavljenoj od ljudi iz ove zemlje, milicije, komunalni radnika, radnika elektroprivrede itd i nema ti para koje mozes naci da to podmiris jer je to nenormalan iznos.
ovaj puko djece mi
Misli dodo tamo levati pa dijele pare! Ako i daju pare uhvate te u šape i lagano stežu dok se ne smiriš bez glasa i krika!
BRICSU je veoma važno da jedna lokalna zajednica prisustvuje na skupu. Hahahaha.
Ne zanosite se ni vi što ste za zapad ni vi za istok. Vi se ustvari svađate kome ćete biti dužnički robovi. Mislite da neko daje novac mukte?
Dodani, bas si neumoran. Cuj, ti ne dozvoljvas da se nasa drzava Bosna i Hercegovina, kako ti kazes, centralizuje i unitarizuje. Pa, bolan ti si centralizovo` i unitarzovo` eres, a tvoj prijatelj Putin i Xi su velemajstori u tome. A ko` o cemu, ti o parama, pa zar se nisi dovoljno namirio. O kakvim ti projektima govoris u eres-u?
rs nova sj. korea,, namjerno napisano malim slovom nije niti federacija nista bolja ,, elem globalno smo sr,,,,e!!haha
S ko.nj@ na maqa.rca. Sretno ti bilo.
Kuda se blento po pare uputio... To je isto k'o tražit suvukrpu na dnu mora moj Milokrade...