Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jos jedan dokaz skim imamo posla..
O čemu će ga taj savjetovati??? Gdje novi logor napraviti ili???
Dodik kontroliše sigurnost u BiH,ima ministra sigurnosti i ministre policije u rs-u i federaciji...to su mu omogućili osmopetokolonaši.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po ovoj logici nijedna nacionalna stranka koja nas je zavadila 1992-e nebi smjela postojati.
vo ja hocu suzivot sve tei nacije. Medjutim kada profitable Vase komentare,jedina ispravna odluka nezavisnost RS. Pa vi ste toliko zedni mrznje ,cudo. Ovo je njegov sin,ljudi nije on. Ma i da jeste on,njega dobar dio bosne smatra pravim borcem republike srpske. A ja sa kladim da vi ne priznajete niti jednog borca rs i svaki bi vam bio neprihvatljiv. Tu onda nema dilemma. Odcjepljenje,jer ste jednostrani.
Sve ovo radi Exstra i planski! Samo da prkosi bosnjacima i evropi! Kjafir je ovo
Daj vise da se porokamo da vidimo gdje smo bez JNA naoruzanja
sve vise razloga da ova nakaradna tvorevina tzv rs se rasturi i nestane
Kako kažu ovi iz osmorke odnosno trojke Dodik se promjenio,osjeti se pozitivna atmosfera,ako se ne varam tako je bila priča.Ili ima ona otprije priča on to u dogovoru sa Bakirom Izetbegovićem sve radi pa onda kriza pa ostanu na vlasti.Eto ode Bakir Izetbegović a Dodik isti osta.O Bošnjaci naivni teško nama.
a vi nosite najke
Dodo hvala ti što si nam omogućio da napravimo tačan spisak svih chetnika i tvojih istomisljenika. Doci će i na vas red, samo polako.
Sin ne odgovara za nedjela roditelja. BiH je demokratska zemlja.
Tebi ce uskoro doći kraj budi siguran, sredit će tebe Amerikanci, kako su te doveli na tenku tako ćeš na tenku otici u buharu. Dobro je to sto se svadzas sa Amerikancima.
Ova budala samo deklarativno ima savjetnike, kao nema gdje drugo potrositi pare, koje zapravo nista ni ne pita i sve sam odlucuje, a takozvani savjetnici bez njegovog odobrenja ne smiju ni u wc otici. Drugim rijecima dresirane dzukele samozvanog vozda. Pare cuda cine, pa od ljudskog bica se pretvoris u dresiranu dzukelu.
kod siptara on bih morao izbjeci iz drzave da spasi glavu.kod bosnje se seru na glavu svaki dan
Mama rodila morona, šć!!!!
AH, TO SU TEŠKE TEME KOJE OSTAVLJAMO ZA KASNIJE. MI SMO RADIJE ZA DAŠAK SVJEG VJETRA I PROGRAME.
Genocidna klasika
Osmorka "diplomatski" nije dala komentar na ovo imenovanje