Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest i nek sluzi Kao opomena drugim olosima u policijskim uniformama koji zloupotrebljavaju struku i cast .
Njihove plate i na sta su sve sveli da velikog kriminalca ne smiju napisati pogrešno parkiranje govori kakva je čast biti policajac.
Kada prestanemo davati cvaje za prekrsaje prestat ce i korupcija u policiji. Radim kao vozac i nilkad nisam dao marke policajcima! Korektnim odnosom i finim ponasanjem sam znao umanjiti kazne, ali to ne smatram mitom.
Potpisujem..odatle sve krece.
Obični kriminalci i ološi, dohvate se malo vlasti pa misle da mogu da rade šta hoće. Svaka čast za pravosuđe
čuj to
može li ovaj godinu da plati ako je nauzimo 36500 KM
Nek im vlasnici kafića počnu naplaćivat ono sto popiju termiti sve popiju a ništa ne plate
Neki lezi U zatvoru za primjana mita a neko spomenik dobije za ratne zlocine i genocid
Kaze meni jednom Gospodin Mensur Skenderovic prilikom izricanja prekrsajnog naloga: " To je moj posao i tim se bavim " E vala care moj dobro si se i bavio svojim poslom. Bio si glavni :)
Hahahahaha odlicno…mislim da nisi ponudio kilu mesa 🫢
Neka su ovog Muslića lešinara osudili ,ebo sebe žuta .
Kad bi se gledale presude za neka druga krivicna djela...ovo prestrogo izgleda.
najbolja kazna je da navedene osobe vise nikada ne budu policajci. medjutim, kladim se da ce nakon par godina obojica raditi u policiji cim izbrisu kazne iz registra.
I nece biti
Visoki predstavnik treba u sva tri naroda koji prave napetosti i nacionaliste istjerati iz politike i zabraniti i sva dalja djelovanja počev od Dodika pa redom i kod Bošnjaka i kod Hrvata. U protivnom ako se ovo ne smiri idemo lagano u rat ako počne zna se kako to kod nas ide ne gasi se lako.
da ste im dali plate kako treba nebi ni dosli u situaciju da uzimaju pare
Sto Dodika i slične ne procesuirate lako je sitnu buraniju običnog policajca ili dedu s kolicima drva. Nikakvo sudstvo i tužilaštvo. Drugi sta sve rade i ne milione već milijarde kradu otvoreno ništa im je možete.
zato sto je BiH BANANA DRZAVA
Banana zato sto rat nije završen kako treba. Samo novi rat dok srbadiju istjeramo hrvati će se smiriti tek onda ćemo biti prava država. Treba se ugledati na Kosovo kako svoje ne daju.