Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, Američka ambasada se zalaže za antiustavno djelovanje na nivou države. Kritiku upućuju SDA, ali ustvari ona je upućena prema svih 5 delegata iz reda Bošnjaka , od kojih je samo 2 iz SDA! Doslovno, Amerika se zalaže za ono za šta se zalaže i Dodik! i ovdje isplivava na površinu odgovor na pitanje ; KO STOJI IZA DODIKA?
Onaj ko ne zna da ameri stoje ovdje iza SNSD-a, HDZ-a i SDA ja ne znam ! Pa ameri su i nahuskali ljude drugih vjera(unutar Bosne) da se mrze i odrzavaju tu mrznju 30 godina ! EU isto tu ima umijesane prste, ali bi nas volili u EU danas sutra da sukobe ovdje preusmjere, pa nas vi "sirotinjo" branite !
BRAVO ZA KOMENTAR
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Oni hoce Palestinu u BiH. Bosnjak voli fotelju, a ostalo kako mu bude. Nema veze sto je BiH i naroda manje, bitno da je fotelja tu. Zato i jesamo gdje jesmo. Kopat cete Bosnjaci ugalj a za ozbiljnu politiku pitat ce se Bg i Zg naravno ako vam je cilj fotelja.
To su ovi što su neustavno, nelegitimno i nelegalno bošnjacima nametuli trojance, koji nisu ništa drugo nego ispostave Zagreba i Beograda a znali su znali da trojanci nemaju ni 15% bošnjačkog izbornog tkiva.. Kolio nam treba da shvatimo da smo prepušteni sami sebi i da nam je jedinstvo potrebnije više nego ikada ..
SDA danas sve vise naginje na rusku stranu shvatajuci da su sva obecanja koja je dobino predsjednik Alija od zapada laznjak
Džaferoviću vole te Srbi???
Pričaju kako si ti njih štitio. Baš si zaslužio kod allaha da budeš u mraku...
SDA je gubitnicki koji je i etnicki najcistiji bosnjacki
Amerika se pokazuje kao otvoreni neprijatelj BiH, to sada postaje očigledno.
ti bi kako tebi odgovara, u tebi je problem nije u americi. Ili u meni svejedno. Oni su nam dali temelje ali mi stojimo
Klub Bošnjaka nije "etnički princip"?
SDA danas sve vise naginje na rusku stranu shvatajuci da su sva obecanja koja je dobino predsjednik Alija od zapada laznjak.
Uh uh uh, cuj ti komentara. Antiustavno djelovanje?! Pa antiustavno i vi i americka ambasada sa sve VP 25 godina antidejtonski i antiustavno mijenjate ukidajuci ingerencije entiteta i do sada sve antiustavne odluke ste rasirenih ruku docekivali.
ne gotivim SDA ali su ovaj puta u pravu. Amerikanci rade na podjeli i rusenju BIH kao i Crne gore
To su ovi što su neudtavno, nelegitimno i melegalno bošnjacima nametui trojance iako su znali da trojanci nemaju ni 15% bošnjačkog izbornog tkiva..
Gjurojosgrozniji5x...Pa snsd i hdz ništa drugo ni ne rade nego blokiraju čim nije po njihovom.
ocigledno potkopavanje od strane sad-a. Najbolji su mi oni sto govore "Amerika je nas spasila" hahah
Ne dajte BiH, ni za živu glavu, i znajte da nas ima puno koji će se boriti za nju.
Bosne je bilo i prije a bice je i posle. Bosne je bilo kad drugih nigdje nije bilo.
Dzafkec nastradase ti svi haveri i Haniye,Haso Nasrallah jos je ostao Jahia:))
Naravno da je ovo blokada . Nakon ovakvih stvari nemate ama baš nikakvo pravo da prozivate političare iz druga dva naroda kad i oni budu radili iste stvari.
Kao ne Bosnjak poptuno podrzavam ovu odluku i bojkot. Da se SAD pitaju bilo bi kako Dodik i Covic zele a to su kriminalci i ratni profiteri. Ako im valjaju neka ih SAD sebi odvede u Kongres i pusti im da kroje zakone.