Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedopustivo a oni slave. Ja sam na Dobrinji i evo oni raspalili vatromet traje skoro 10 min i slave a mi samo presipamo iz supljeg u prazno. Bolje je da nista ne izjavljujete.
Do kada misle cviliti sledbenici Velikobosanske ideologije i Islamske deklaracije?
daj, vidis da su danas skoro svi na haparatima.
Pod hitno tražiti ratnu odštetu od Srbije i Hrvatske. Ovo je put u novi genocid.Međunarodna zajednica neće ništa učiniti. Imaju fašizam u srcu Evrope.I njima samo sto nisu pokucali na vrata.
Ima li iko u Bosni od vlasti da stane jednom ovim provokacijama i bezobrazluku tkz republike i njihovih vodja i ostalih provokatora ili će ovi i u kuce polako početi ulaziti!!
Izjave političkog lidera koje u sebi sadrže riječi “necivilizacijski” ili “sramotni” ili “sramni” ili “nelegalni” su izjave slabosti, podaništva i kapitulacije. Nacizam nije zaustavljen optužbama “sramote” nego haubicama. Velikosrpski i Velikohrvatski agresori nisu zaustavili agresiju radi argumenata nego radi degeneka. Osmorka ili nema pameti da vodi politiku koju mora ili nema hrabrosti. Šta god da je razlog, neka ode ako nije spremna.
A vi iz sdO bi da zapocnete rat koliko vidim?? Ahahahhahaah. Zar nisu svake godine slavili?? Zasto je ova drugacija osim sto sdO nije na vlasti
Tako je to kada imas nametnut nedovrsen ustav. Sve srusiti i iz temelja nanovo graditi. Ovo sve je nakaradno.
......činjenica da je Sarajevo multietnički,multikulturalni i multireligijski centar....hahahahahahahaha.Živio sam ja dugo u Sarajevu.Ko vas ne zna,ko vas ne zna........
Ništa bez drugog poluvremena , ništa.
Tebe bi mogla opet malo policija obici ;) goedentag 😁
Puši racku FGR-ovac
Nedopustivo ignorisanje?A ignorisanje nedopustivog?
Rokaju serbi iz kalasa po lukavici a sutra valja trijezan rutere popravljat po seheru
I dekati nane dok su im muzevi na mjesalici u sloveniji ...
Uhljeb
inace danas je 28 godina danas od masakra u Buhinim kucama kod Viteza kada su mudzahedini i sda baliyanderi ubili 30 civila ukljucujuci bebu od 2 godine.
U međunarodnoj zajednici mlakonje, u eu *izde, naši političari jajare jedino mile ima *uda da prkosi svima. Dokle će se ovako smjeti poigravati ostaje da se vidi
Šta si ti konkretno uradio, osim ove demagogije, da zaustavis to o čemu govoriš?
cuj sta je uradio...pa kao i vecina uhljeba...spremio pasos i kes...
Presudjena za Genocid .RS prkosi sudu medjunarodnoj zajednici.Prkosi nasim blohavim politicarima.Prkosi citavom svjetu....Poruka je...Gencid zlocin je nagradjen i ispalti se.....Dakle, nema Kukanjace Spremi se Bosanski covjece i istom mjerom ..pocini osvetu jer osveta je obaveza amanet...a Zlocin akoga bude.... bit ce nagradjen..jer pravila ostaju ista... Sve..