Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je jedini saveznik BiH, ne EU, ne Rusija, ne Turska, ne Kina. Samo Amerika
Zato nam i jeste tako kako jeste :-(
Velesile nemaju saveznike. Samo interesne svere na geopolitickom planu. Za njih smo samo šahovsko polje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahhaha, opet nema SDA botova na članku. Čim je članak o Erdoganu, SDA botovima je stroga zabrana komentarisanja. Ne smiju da ga napadaju, a ne smiju ni da ga hvale. Stroga cenzura iz centrale.
Znaci Rusi ne smiju okupirati Ukrajinu a Turskoj se dozvoljava da okupira Siriju.
E moj redžepe, konjino teška... Kroz povijest ste uvijek na prsvoj strani bili. Još samo da vam se njemačka priključi i nema sumnje.
Ne trebamo podcijeniti Erdogana, nisam SDA bot ali ovaj covijek radi u svoju korist kao i svi. Nesto sada Tursku moralisemo, pa sto onda ne moralisemo ameriku koja je toliko ratova pokrenula na istoku i sl. Činjenica je da svak gleda svoju korist i to je to
Zmijoglavi krminalac svo vrijeme koketira politicki sa Putinom ako ga zapad bude rusio zbog diktature u Turskoj .Diktator stiti diktatora .
Kurcu ces ti oktenut ledja. Raditi ces sta ti Amerika kaze kao i svi.
ko sa vragom tikve sadi.... Ako se neko pokusao informisati sta je to ruski svijet onda zna da je krajnji cilj Konstantinopolj. Jednom kad Turska vise ne bude u NATO bit ce lak plijen rusiji
Na to masurbiraju pravoslavni monasi, iako ne volim Tursku, to je nerealno
covjek koji je najvise iskoristio nato tuce po gurdima ucjenjuje fince
Kada ce ova budala konacno heleknuti. Unisti Tursku. A volio bih i da don bake izgubi brata, a ako bude srece da i on sa bratom ode najmanje dva metra pod zemlju.
Inače šta brko ako ne napuste?? Ha ha ha. E brko brko budaletino jedna.
Pripreme za proljeće 2023. i sukob istok vs zapad, u kojem svi, a pogotovo Evropa strada
I ovo kao neko iznenadjenje. Sve planirano pa nike Rusija glupo usla u rat. Glupi su koji misle da je tako.
Ovaj frajer idiot zesci..
vidim mnogi ovde oce da turska lira propadne i da sultan podvije rep. Ali zaboravili ste da Turska ima na tone i tone zlata i dragog kamenja sto su pokrali iz Srbije i Bosne dok su bili okupatori kao Osmanlije. Da su Bosnjaci i srbi malo pametniji, udruzili bi se i trazili nesto od tog zlata nazad.
Erdogan je uvijek bio anti amerikanac jer zna da oni vole da destabiliziraju tamošnju regiju sa oružjem i ratovima da mogu ojačati ulogu Israela.
Puno je ovaj uzletio i puno postavlja uslove a to nikad nije zavrsilo dobrim