Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan pravi NATO boss.
…, Plus , drze vrata Evrope prema istoku. Tueska cw vazda biti vazna , ovaj neda nista djaba.. nisam mu lkubitelj al’ ponasa se kao drzavnik.
Brkica je pravo bitan 2009 pokusao je sprijecit Danskog kandidata da bude izabran u NATO vijece,pa je li uspio.2017 pokusao je Americkog drzavljana zamjeniz za Gulena,cak ga je i osudio pa ga je pustio.Nije bas bio ni zadovoljan ni kad je Poljska,Estonija ulazili u Nato pokusao je sprijecit pa je li uspio.Ima tu jos mnogo o njegovim uspjesima,ali stvarno mi se neda vise pisat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosnjaci pozurite u Tursku koja investira u Srbiju i podrzava Dodika i u Hrvatsku ciji Vas predsjednik svakodnevno pljuje , pozurite dok ima mjesta
A sta kaze Zoka na sve to 😂
A emanet sultanu naš,Alijin emanet
Drvo
Kako su primitivne ove Bosnje 🤣👏
Pa ok, zahtjevi na mjestu i ne bi trebali biti teški. E sad, da vidimo šta Milanović očekuje. :D
Nevezano za temu: stranica za registraciju birača funkcioniše izvrsno, prijava traje 3 minuta. Dodik je na zadnjim izborima pobijedio sa 300 000 glasova, dijaspore sa pravom glasa u RS je pola miliona. Ne budite lijeni, glasajte za koga želite, ali glasajte!!! https://eizbori.izbori.ba/
Ovako im rek'o: nek vole Bakira iznad svega. A Sebiju vise od Bakira. I da im Bosna bude kao oba oka u glavi. A onda je dodao, nek i Srpsku vole isto tako, jer su oni ostali sami. Razocarani su im Putin i Rusija vise nisu u stanju da do Rajne dodju za dva sata i sto nemaju vise najopsniju vojsku. I sto ih ne mogu vise braniti. Eto.
Tako je legendo, da vidimo kako ce sad. Cekao si dugo, evo docekao si.
vako će i nas Sultan blokirat. Neće Milanović ni stić stavit veto kad pošaljemo zahtjev baš kao i sad