Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa cete prodati nakon izbora. Joj koji ste vi...
poslije 6 oktobra odeeeeeeee trojka u opoziciju i nikada vise nece doci na vlast jer ovo sto su uradili drzavi nikada niko nije
Nisu bome tolike budale, ostaje BHRT
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovu facu kad vidim nemam napretka mjesec dana
ne znam sta cekas. rijesi se muka
Svima će muke biti riješene kad kartelaši i nametnnuti odu sa vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je Forti vjerovao tom nece ni mrak na ekranu biti teško da gleda.
Kasumovič, Forto, Mandić, uništiše nam dječake.
I vi ste do sada cekali!? Znate li vi, covjece, sta je uopce 160mio u riziku!? Sta ako Sud odbije prijedlog za odgodu!?Tada ce Sud biti kriv!? u piljari, a ne u ozbiljnoj kompaniji, zbog ovoga bi dobili otkaz, trenutno! Ovo sto vi (ne)radite sankcionisano je krivicnim zakonima u BIH.Mozda ste relaksirani, ali ne zadugo. Ironicno, ali upravo Trojka je, vrlo selektivno, pikazala, istina selektivno, ali ipak pokazala da nema vjecnog wellnesa.
Na šta smo spali da nas Forto vadi .
Nametnuti kartelaši
Ovaj samo soli pamet narodu... Kako ćeš tražiti odgodu kada je sutra zakazana prodaja. Odgodu si mogao tražiti prije zakazane prodaje. Kako bi lijepo bilo da vas nema, nikako...
Pa nije ta prodaja sigurna. Sačuvat će oni to.
Sta smo dočekali... da stranka koja je dobila 5% glasova na izborima 2022 odlučuje hoće li državna televizija biti prodata. Nakon izbora ce prodati i BHRT i aerodrom Sarajevo strancima.
Prodato je to i puno drugih javnih preduzeća i njihovom mandatu, samo čekaju da upišu vlasništvo. Pa radi toga su ih dušmani i postavili na vlast.
Misliš?
Trebaju li ljudi cuvati djecu od Forte?
Faca mi je tako tipicna Kasumovicka. Je li Forto forta deckice?
Podrumas moj
Dezerter
Danas BHRT, sjutra tkz. BiH. Što se grbavo rodi, vrijeme ne ispravi. Mirna dsl je najbolja solucija. Srbima Srpska + Petrovac, Drvar, Grahovo, Glamoč sa Brčko koridorom, koji je unijela u tkz. BiH, a drugima - kako se dogovore.
Novi rat?
Mozes dobiti frtalj Paracina.
ovu su vise stete nanijeli drzavi nego agresor 92-95
jel imovina bhrt ili je drzavno, znate li makar cija je
Forto: "Mi cemo se jos vise zaduziti, da otplatimo dug BHRT-a"