Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čak je i Hadžifake, koji ih je zajedno sa Marfijem doveo na vlast, kazao: Osmorka nema nikakva programa!
Čeka se pečat :D
Kompletan program se svodi na podjelu fotelja, o nekoj smislenoj strategiji političkog djelovanja oni mogu samo sanjati.
Nije nikad ni postojao. Važna je bila vlast.
Koalicija je nedemokratska. BiH nije demokratija kao drzava, stranke na vlasti ni u teoriji ne zele da narod stvarno odlucuje glasanjem, farsa.
Zar Vi stvarno niste procitali njihov program?Mislim da ste jedini koji kasne ali zapravo nikad nije kasno.
Imal ko da predloži mirni razlaz u BIH iz Federacije?
Klixu pravo tesko sto nije SDA na vlasti. Samo napadate po novoj vlasti...
Stvarno nema smisla.Sta su obecali neka pokazu gradjanima. Da bi se izbjegli ovakvi komentari budite posteni
Nesto ko i dejton samo u Parizu ima neki primjerak, Al najjači mi ovaj naivac Forto sve će se na njem slomit! Novi pregovarači haha Al ga ispregovaraše majstorski, ali neka sve plod korupcije sda čiji su sami članovi bili.
SDA je ipak najbolja opcija, samo kad se sve sagleda treba ukloniti Bakira, Sebiju i par poltrona i koristoljuba i poceti novu politiku, skloniti sa cela ljude koje je narod omrazio. Izgraditi lidera, mladog, kulturnog i pametnog i ujediniti glasacko tijelo u Bosnjaka.
Programska koalicija je: izdaja
Ništa ne koristi Bakiru i njegovoj privatnoj SDA da sa portali preuzmu opozicijski posao. Postali treba da prenese javnosti ono što stvarna opozicija izjavi, a to je sad SDA a ne klix. Jer ako se ne vrati demokratiji zaboraviće narod i da je nekad postojao Bakir. Jer iza sebe nije ostavio ništa za pamćenje, osim antiameričkog djelovanja čije posljedice će ta njegova stranka i te kako da osjeti.
Dobro je majorizirani, skontali smo te davno
Naricanje (također javkanje, nabrajanje, plakanje, žaljenje, bugarenje, kukanje, tuženje, lelekanje), oplakivanje umrlih karakteristično za tradicijske seoske zajednice i SDfA politicare i botove.
Joj likova . Juce tek formirano VM a odmah danas trazite program rada. Sto ne pitaste kad je prosli saziv formiran i za koliko je formiran gdje im je plan ? Hajde odvadite malo .
Konju oni su sami rekli da imaju program koji će nas pretvoriti u raj a vidiš da nemaju ništa sem podijrljenih fotelja i predaje vlasti HDZ-u u ruke
Klikse molim vas objavite sporazume SDA/DF/SBIH/HDZ i SNSD-a u zadnjih 30 godina! Bar jedan! A nemate! Koji sada q hocete?
Gdje su programi SDA, HDZ, SNSD zadnjih 25 godina??