Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste napisali historijski trenutak ja mislio ušli u Nato
NATO je nama odavno ušao. Nemamo mi šta ulazit. Misli svojom glavom, gledaj svojim očima, a ne dvoslovnim skraćenicama iz kojih su propagandne bajke iz ambasada zapad istok
Ovo je historijski trenutak za BiH?????? Ovo je sramota, za plakati!
Sad ćete vidjeti kad stoka krene otvarati fiktivne humanitarne firme kako bi izbjegli porez. Ne zaboravite da se ovdje mijenja rok trajanja i pucaju falš pečati kako bi se roba prodala
Nadam se da ce stici do onih kojima je potrebno, da levati ne izlevate svijet i bogate se preko obicnih ljudi.
Dokle smo dogurali.
Ukinite PDV na osnovne životne namirnice, pohlepni id.... jedni.
Ovo je lijepa vijest, daleko od historijske, ali lijepo je znati da će oni koji imaju malo imati još nešto na trpezi. Ovo je još jedna olakšavajuća okolnost političarima, da im savjest bude mirnija dok budu ruku zavlačili u džep onih koji će imati koristi od ove " historijskog " trenutka. A Emela je ko lutka :)
poraz sistema kad je ovo vijest
Ko god dođe po doniranu hranu, neka se prisjeti svoga glasačkog listića i dobro razmisli...
Vise od polar ce zavrsit na markalama. Takvi smo i tacka.
Stvarno se od srca nadam da ce ova hrana doci gdje i treba i da nece "niko biti gladan i niko sam" kako im kampanja glasi. Da ce biti malverzacija, hoce, jer logicno ovo je BIH.
Konacno lijepa vijest.Kako je lako popraviti nesto ali iz nekog politicarima znanog razloga,oni sve kvare,umjesto da popravljaju. A sve sto treba je da dignu svoje " dragocijene" rucice.
Lijepo, divno i krasno sto ste se sjetili barem nesto pomoći tom narodu koji ne moze da sebi priušti mnogo šta, ali kada se pomisli da je to hrana pred istek roka to nije bas uredu.
Naravno da je u redu, ta hrana je sasvim ispravna i grehota ju je bacati, a s druge strane imas ljude u socijalnoj potrebi kojima treba.
Ovo je odlican potez vlasti. Uvijek ,u svakoj drzavi postoje siromasni, i u americi i u njemackoj. Ovim ovi ljudi mogu dobiti ono osnovno: hranu! Kako nije odlican potez, umjesto bacanja hrane u otpad cinimo dobru stvar! Bravo!
Eeeeee na šta smo spali. Na žalost, biće samo gore.
Ide izbjegavanje PDV-a preko ovoga...prikazivat ce se kao donirano a ide regularno u prodaju i to za gotovinu po malim trgovinama koje pola prijavljuju a pola gotovina...