Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sotone.....Đavoli...Šejtani Allah Uzvišeni vas uništio
Cionisti teroriziraju Palestince desetljećima u konc-logorima,Gaza i Zap.Obala.
Čak šta više, mislim da je Mosad infiltriran u sve Palestinske strukture, vršio pritisak na Hamas da uradi to što je uradio. Mosad nije znao???? Priče za malu djecu. Stradat će nedužni civili, kao i posljednjih 70 godina. Strašno.
Ovo je Hamas (Mosad) i planirao. Svi oni protesti u Izraelu zadnjih mjeseci porotiv Netanyahu diktatorskih zakona propadoše. Sve njegovo će sad proći ko halva. Nikad ništa taj Hamas (Mosad) nije dobro donio Palestincima. Mosadovi špijuni.
Hamas radi za Izrael
Hamas je odradio dobar posao za cioniste.
Vidjeli ste ovih dana sta vam je EU,Amerika i ostali njihovi partneri odmah su blokirali sve finansije prema Palestini i automatski pogurali Izrael sa oružjem i vojnom podrskom a zasto Amerika =Izrael svi vodeći ljudi su židovi,židovi vladaju i Europskom unijom,židov vodi rat protiv Rusije naci ce oni rupu i u Aziji pa ce i tu zakuhati
Lakše malo"građani" Izrael je tek počeo😂...a Hamas završio😏
Ovdje je svaka suvisna. Sve vec davno receno i davno su medjunarodni standardi i ljudska prava prestala da vaze na tim prostorima.
Sve su indicije da je Netanyahu svjesno ovo dopustio zbog svoje situacije i da će sada brutalno odgovoriti terorom nad Palestincima..zaista je nevjerovatno i nemoguće da najmoćnije službe svijeta nisu znale da će se ovo desiti a morale su znati..i nije samo njemu trebao ovaj sukob i Hamasov teror već mnogima drugim...
mjenjam misljenje,pocinjem navijati za ruse
Cifutskaa i cionisticka govvvna
Pa ta dva su ti kao sipka i bubanj
Putin je u svemu napravio briljantan potez podržavajući Palestinu, jer ćemo sada malo iz drugačijeg ugla gledati i na tog Zelenskog koji bi da poravna Palestinu
Svako se ima pravo vratiti tamo gdje su mu predci živjeli prije 2000 godina i preoteti zemlju i pobiti oni koji sada žive na tom prostoru. Zašto bi to pravo samo pustinjskom narodu bilo dozvoljeno?