Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vas malo uputim na temu mišićne distrofije: To stanje, na žalost, nema lijeka, liječenja ili tretmana. To stanje je progresivno i jedino što se može uraditi jesu zapravo fizikalne terapije tj što više pokreta, kako bi se usporilo napredovanje istog. Imao sam djevojku koja boluje od istog, također regija Doboj, i vjerujte mi, dao bih svoj život da joj bude bolje, da se to može izliječiti, ali to ne postoji.
I da dodam, Zelim vjerovati da ne zelite da prevarite narod, nego samo da ste neupuceni, ali ni u Istanbulu niti igdje ne postoji liječenje za ovo. Molim vas organizujte momku konstantne fizikalne terapije, prevoz, sprave samo da tijelo nije staticno.
Zvala sam sa Novotel mreze, samo me izbaci. Prije sam zvala sa BH Telecom i uredno mi kaze: hvala sto ste dali prilog za humanitarnu akciju. Kako rijesiti ovo, jesam li donirala?