Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo i slični članci, kojima obiluje Klix, samo govore kakav je ODRON u zdravstvu BiH nakon korone... Mladi nisu educirani, ne može se medicina završavati online!!! Sav kadar koji je išta valjao ili je protjeran ili penzionisan...jadi moji, ko će liječiti ljude u Bosni i Hercegovini???
Sta pričate, koja je to dezinfornacija da bolnice u Bih nisu u sanju liječiti rak debelog crijeva i maternice. U mojoj obitelji takav pacijent liječen u Bihacu.
A onoga skota prebacise sad pa sad neko mu sve platio nedoso od tamo..
Ko nema namjeru pomoći jadnoj ženi bolje da ništa ne komentira pozdrav iz Tomislavgrada.
Povisite place doktorima i edukujte ljude zar nemamo dokotre koji nisu u sranju lijeciti rak debelog.crijeva?
Stanju* izvinjavam se!
Sto nju ne prebaci drzava u Tursku Hitno ko onog uhljeba???