Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite kititi gradove! Novac preusmjerite za oboljele! Glasam za takvu vlast!
Paypal
molim Vas za IBAN i sve detalje za uplatu iz EU. hvala SJ
Ljudi, znamo da nam je zemlja u banani. Vode je korumpirane m*donje i zadnja bagra. Ne treba se s njima porediti i mi kao narod trebamo biti slozni u ovakvim pricama. Tih nekih 5 ili 10km cu potrositi na glupost u roku od 2minute a ovako puno znaci da se spasi ljudski zivot. Sutra ovo moze biti vase dijete, brat ili rodjak a znamo da niko nema ove cifre za lijecenje. Pa budimmo jedinstveni i humani tako da svima jednog dana bude bolje ako Bog da.
znaci da samo bakir, dodik ili komsic odluce mogu platiti sve za ovog djecaka... zasto mi gradjani moramo da doniramo kad vec nemamo? politicari plivaju u parama i nisu u stanju da dadnu komadic svoje "zarade" za ovakve slucajeve... sramota ...
Dajte broj da doniramo!