Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZZOFBIH placa ovakve operacije,ako se ne mogu izvrsiti ovdje,ako mogu ne znam zasto se skuplja novac,kod nas se uspjesno rade transplantacije.Znam iz licnog iskustva i niko ne kontrolise ove donacije.
Treba paziti gdje dati pare za ove humanitarne akcije, vazda sam misljenja da je uvijek bolje direktno otici i pomoci, a svi bi trebali krenuti od komsija pa dalje. Ovdje nema ni koliko treba da se skupi novca?
Aaaj, klix ovo nije broj računa nego broj njene Mastercard kartice. Brisite ovo odmah, ima na njenom fb profilu broj računa.
Unicredit racun pocinje sa 338 tako nesto mada ovaj broj kartice ne moze niko zloupotrijebiti bez ona 3 broja sa poledjine. Rajfajzen ima i broj racuna na kartici ovi nemaju.
Ne prolazi uplata - neispravan broj računa