Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako možeš pomozi,nemojte pametovati
Ma ja , nek je ovdje 0 komentara ccc.. Safete, ne daj se
u prvi momenat mi se učini načelnik Opštine Novo Sarajevo Tanović.
Bitno je da se pravi zgrada za islamsku zajednicu od 15 milions
MOLIM VAS VAMA JE TO JEDNA KAFA NEKOME POZIV ZA ZIVOT 😓
Safet 🥺🥺❤️❤️ 💪💪
Moj safete za sta si se borio da ti se SMS-om sabira pomoc... Neka mi vaksinasi objasne kako je vakcina besplatna i pod moranje a ostalo lijecenje nije... Hvala na razumnom objasnjenju!
Da ne bude jedem gofna a nisam pozvao, pozvao sam i donirao, muski/robot glas kaze humanitarna akcija!
Ajmo raja kad nema države ima nas...jedna kafa...nek je sretno.
Gdje si drzavo???? Nek vi imate za ici u Monako gledati F1 i ostala uzivanja...da Bog da vam se vratilo
Eto drzave,ratnom vojnom invalidu nemogu pomoci.SRAMOTA!
Gdje su ti milioneri Bekte, Brajlovici I ostali iz tog kraja?
Ovo je dokaz da u cijeloj povijesti čovječanstva uvijek mali čovjek nayebe, zato se okrenote svojim najbližima i uživajte, manite se patrijotizma i ostalih šupljih, to su izmislili za sirotinju, dok ini zajedno jedu zlatne steakove u monacu i dubaiju. Savetu sve najbolje želim!
Ljudi okrenite broj 2 KM nije ni kafa a njemu mozda zivot molim vas bez komentara
Da je pobjegao u Njemacku mogao bi sam sebi omogicot lijecenje...pravde nema.
Da ti dragi Allah olaksa Safete i inshaAllah da pobijedis ovu bolest i ovo iskusenje,molim sve one koji mogu da pomognu da to ucine,mi smo ovisni sami o sebi,mi obicni ljudi,i uz gospodarevu pomoc ne trebamo mi racunati na pohlepne,sci ce dobiti ono sto zasluze,drzi se Safete i da nam se vratis ako Bog da ziv i zdrav
Preće je Skaka da se kurči po Monte Carlu. Safetu želim ozdravljenje.
Moj Safete, zao mi te je kao rodjenom brata. Dok sda za ruckove daje dnevno toliko para. Da bogdo nikad nisam pusku u ruku uzeo. I opet kontaju da nas nagu, e. E nece ici Bakire srbine. Jesi Bakire, porijeklo uvijek po uce.