Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što im ga klix šukne svako pola sata
Zadnji trzaji RŠ-a, budi se Bošnjačka Republika BiH!
Šukno im ga je faktor prije klixa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zeljka vrati se nazad matere ti.
nek se ne vraća
😂😂😂😂😂😂
Ova šetnja do Poljske na račun penzionera RS BiHje bruka za Dodika i njegovu bandu. Ovo je samo početak za RS. Ono što slijedi je katastrofa koju ni Rusi neće moći da sprijeće!
Kako prisvajaju ovi srbi sve,oni ce jos malo i ovu nasu zastavu preuzet i rec da su je srbi koristili u prvom svjetskom ratu i da je ovo rs zastava
Ljepo joj stoji ova zastava
,,Podsjećamo, Cvijanović je tokom današnje posjete Poljskoj već doživjela svojevrsnu "neugodnost", kada je na aerodromu nije dočekao nijedan zvaničnik, čak ni nižeg nivoa, već samo osoblje aerodroma." Ove je#e ko god stigne
Mogla je harmonikasa povesti , svakako sviraju k...u
Danas se je željka osramotila i prosula bar dva puta . A sramote bolje da nije ni išla . Danas je udarila još jače temelje Bosni i Hercegovini.
Što nije ponijela sa sobom zastavu PC-a pa da je metne k'o dodik, a ovu da izbaci? Jadno da ne može jadnije - sjest i plakat k'o narodu PC-a uzima pare lopatom. Da barem imaju šta od toga, osim srpstva (to imaju svakako i s ovima i bez njih), pa bih ja i razumio.
Meni ovo djetinstveno sto Klix radi. Treba se uozbiljiti, a ne ti meni ja tebi. Stranci nam se smiju
H A N D R E NJ E tek počinje 🤣
ko pokislo janje izgeda...uzas od zene
Ili pokisla k.ja.
Hvala sto se borite za Republiku BiH ne znajuci to, hvala zeljka sad ces da budes rob Bosanski jer nisi slusala haha
Najruznija treba u historiji muskaraca haha
Ja poniženja, tugo moja. Ma, gdje to ti Željka zaluta. Da možda ne tražiš priznanje RS?
jel ima Federacija svoju zastavu?
pa ne znaju Poljaci za administrativne jedinice