Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje D od Drzave. Ovo je tuga.
Drzava za kriminalce
mafija posjeduje osa...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I narod suti i briga ga. Dobro je rekao onaj Britanac, narod u BiH je navikao da bude gazen.
Kako da narod reaguje kad su ih isti ovi i zaposlili? A i ako neko nesto pokuša ubiju ga...
Narod u BiH je navikao da mu je neprijatelj država. Stalno smo bili pod nečijom čizmom. Svako od nas ima ličnu odgovornost da protestuje, pa i uporijebi silu ukoliko mirni protesti ne rezultuju u promjeni.
Coza Nostra je za nase politicare humanitarna organizacija.
Davno je to bilo izbrisan iz evidencije osuđenih
Treba razumiti SNSD, oni su vecinom ili na crnoj listi, ili su osudjeni, tesko da se moze probrati neko akibeti... Normalno, to uopste nije problem, jer sada vise nema SDA u vlasti...
NIP, SDP, NS. kifla, traktorista, dijaspora sve je receno
Zašto su mediji napravili bauk oko ovih sigurnosnih provjera. Pa to je obična glupost. Samo ti provjeravaju da li je ono što si napisao u CV-u tačno. Ništa više.
Sada ce slati i na vrata ko pise sta protiv srba.Konakovic i Niksic nas izdao.Haram im bio moj glas i nikada vise moj glas Sdp ili Nipu.Sram vas bilo dali vjeru za veceru,zato nas 6 napusta adio Bosna. PA neka nas glupi narode Bosne j.bu politicari,A MI SUTIMO KO MISEVII DOBRO NAM SA 600,700 KM ZIVJETI,400 KM PENZIJE
Ma kad je podmazano sto ga ne bi zabili.
Pa sta ste Drugo.ocekivali od Konakovica,Forte i Niksica nego da prodaju i izdaju Drzavu !
Hvala Osmorci sto Unistavaju Drzavu po nalogu Neprijatelja BIH !
Jel ima sada dozvolu i za ubijanje? Ahhh mene budale.. pa ovi političari to svakako imaju...
Evo dokaza da Dejtonka neće biti bolja sve dok petokolonaši poput Dodika manipulišu priglupim Mošnjama, nebitno da li je taj Mošnjoks alahlija Izetbegović ili je to exalahlija Konaković ili je pak to antialahlija traktorista Nikšić. Sasvim svejedno.
nevjerovatno.... a mora da je podoban ... to mu je Asim sredio
Nek bježi ko može odavdje. Nažalost ali tako je. Ovo nije Država kad radi šta ko hoće. Kriminalci na čelu sigurnosnih službi pa to nema u Hondurasu. Hvala svima koji su potpisali Dejton!
Kakvi mutanti
SAMO ODLASKOM IZ OVE DRZAVE MOZETE SPASITI SEBE I SVOJU DJECU.OVO JE GORE NEGO RAT.MAFIJA I KRIMINAL JE PREUZEO DRZAVU.
Banana drzava..