Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo više je zaglavilo agresora
Sad kad Hezbolah uzvrati, tesko im se, tesko im seee kakav ce to napad biti od jedno 300 raketa, od kojih ce 295 biti oboreno u zraku a onih 5 pasti u pustinju. komentar je sarkastican za sve one koji pametuju kako ce Hezbolah razbucati Izrael, de jednom svatite Hezbolah je vojna grupa a Izrael 10 vojna sila u svijetu. ne navijam ja za Izrael ali volim realnost.
Pola Srba izgleda ovako
Kako je Hizbullah poceo s napadima, sjever okupirane Palestine je napustilo preko 300.000 cionističkih doseljenika. Znaci da je podrška Hizbullaha pocela odavno.