Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj mu imena Osmanaga🤣
Šta je bilo sa onim konkursom gdje su pohapšeni oni granični policajci za primanje mita za posao, e šta je bilo sa kandidatima koji su platili za posao? Dal su zaposleni ili? Ako jesu kakva je to nenormalnost da se u policiji zapošljava neko da plati mito, kako od te osobe da očekujemo da sutra ne primi mito da pusti šleper droge ili ubicu? To nema ni u Meksiku koje nama sve zaposlen u policije
Definitivno bolje nego Joško, Jakov, Vasilije, Vukašin itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za incident puno ime, za veliki kriminal samo inicijali
Al gab dobro nagaziti i nek ne dolazi više
Mozda nije mogao da gleda kako policajci vise na mobitelima dok rade, klibere se i pricaju viceve. Ona sa nadogradjenim noktima slika kolege i dobacuje im. Znaci da sam zinuo i mene bi uhapsili zbog ala omalovazavanja onih koji trebaju biti ugled drzave. A ne da me je stid radi njih!
tako treba, odmah hapsi
sve po zakonu ali treba i da rade po zakonu
Osmanaga pristojni momak iz Kladnja ili Tuzle koji zivi u Sarajevu. I ovaki hoce na zapad i u EU.Ma nema teorije. Nikad a mozda i ni tad.
Osmanaga pristojni momak iz Kladnja ili Tuzle koji zivi u Sarajevu. I ovaki hoce na zapad i u EU.Ma nema teorije. Nikad a mozda i ni tad.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.facebook.com/blackangelaga/&ved=2ahUKEwipjp--zs2AAxXc7rsIHRmsDzoQFnoECCMQAQ&usg=AOvVaw2nE77qcFZVsgaxl9ejFzKV
https://m.facebook.com/blackangelaga/
Kako neće omalovažavati kad te nepismena romkinja iz Hrvatske maltretira pola sata jer ili ne zna čitati ili te namjerno maltretira.
Naša lijepa dijaspora
Omalovažav’o Osmanaga sve po spisku…
Nigdje na svijetu nema ljudi koji ovako omalozavaju nasu policiju samo sto nisu svi Osmanage
Treba ga naučiti pameti i velikom kaznom pokazati da se i u BiH mora ponašati kao u Njemačkoj, Švicarskoj... Tamo je mala bubica
ja eto ti pametan
Nadobudna dijaspora. Uz konstatacije da ovdje ništa ne valja, tamo negdje cvile u svojim jadnim rupama i ljubomorno pate za ovdašnjim životom.
Nadobudno se prvo raspitaj ko je i šta pa onda dijasporu spominji
Info za dijasporu koja puca minuse. Živio davno, probao, patio i vratio se. Tako da apsolutno imam pravo da kažem da ste paćenici koji nemaju stomak od sramote da se vratite kokuzi. Da, 100.000EUR koje možete skupiti za desetak godina patnje je ovdje ništa. Ja sam se vratio kao kokuz i ovdje dugogodišnjim trudom stekao nafaku koja me je slijedila, gdje god živio. Ja sam ove godine 4 puta bio na moru i istina, svo vrijeme između vrijedno radio.
Po imenu se vidi da se radi o prirodnom gospodinu!