Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zabranili ulaz, pa Ismete zovnes policiju da to rijese, niko nije iznad zakona...
PROF.dr. Sebija Izetbegovic je najbolja direktorica KCUS-a, jer je uspjela da obnovi mnoge klinike, odjeljenja, prijemne odjele, da nabavi i obnovi medicinsku opremu i medicinske aparate koji godinama nisu obnavljani niti nabavljani. Upornim i strucnim radom, postizu se veoma dobri i zapazeni rezultati koje je Prof.dr. Sebija uradila.Podrzali smo je i na izborima za Parlament FBiH, gdje je prosla i osvojila najvise glasova, ali je napustila Parlament FBiH i posvetila se pacijentima u KCUS-u.
Zabraniti nego sta, pa nece neradnik, lazov i obmanjivac Ipe Gavrankapetanovic kontrolisati KCUS, jer nema nadleznosti Krizni stab Kantona nad KCUS-om, vec iskljucivo Federalni krizni stab kome je Sebija i dozvolila da izvrse uvid i kontrolu kapaciteta. Mnogo bi se svi gradjani naljutili na Sebiju da je dozvolila lazovu Gavrankapetanovicu da udje i on nezakonizo da kontrolise KCUC. Samo ostro sa lopovim i zloupotrebljivacem drzavnih klinaka Gavtankapetanovicem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još malo Sebijice pa ćeš ići pa-pa
To je bolnica bolesnih građana a ne njena privatna klinika.To je državna ustanova u kojoj treba da vlada rad i red a ne ovako kako sada stvari stoje.Kod svoje kuće neka pravi zabranu a u državnu bolnicu nesmije braniti. Sve treba protjerati i onog ko brani i te zaštitare da se stavi tačka na tu situciju.
Ista vanago i sebija i ismet. Cuj on u inspekciji a direktor u opcoj. Treba ih oboje smijeniti da dovesti ljekare koji ce raditi ono za sta su placeni. Ovo dvoje nek se pocnu baviti glumom.
Oćeš ti da guziš Bakire.
Obustaviti isplatu sredstava iz kantona za kcus, da vidimo hoce li onda pustiti
Sebija je postala jedan od najgorih nocnih mora građana Kantona Sarajevo a.kako sam obavješten i u SDA svi joj iza leđa psuju sve živo jer barem u Sarajevu je ona razlog što ce sa 8 opština gdje ima načelnika radi Sebije i njenih marifetluka oko KCUS i respiratora u najboljem slučaju im ostati 3 (Novi Grad, Trnovo, Hadžici).
Treba i Ismeta i Sebiju maknuti i dovesti covjeka stranca po mogucnosti svabu menadzera da sve dovede u red! I jednu i drugu bolnicu! Sram vas bilo, prepucavate se medjusobno sa inspekcijama, dok bolestan narod ceka da ga se lijeci! Stoko gladna para i moci, kako vam vise nije dosta!
Treba sa specijalcima ići u kontrolu. Pa neka njih zaustave. Čuj ne daju Krizom štabu da ide u kontrolu?! Ko ovdje, u stvari, pravi cirkus od ove zemlje?
Zabrsnili ulaz da bi prikrili podatke. Ha ya
Ma bravo doktorice nasa. Tebe hocemo za predsjednika na narednim izborima, da zavedes red, rad i disciplinu ovoj zemlji. Otresi te miseve od Gavrankapetanovica sto su muzli drzavu i narod 25 godina.
Pa inspekcija i treba obic, ne kontam sta ces ti Ismete tamo.
Gavrankapetanovic? Jeli t to onaj sto je isao da operise po Turskim privatnim klinikama a uzimao platu od KCUS-? Bijednog novinarstva koje podrzava ovakve ljude koji su uzimali i muzli narodne pare! Senad Hadzifejzovic i portal klix, odron od novinarstva
Pa bolje je trenutno otici kod privatnika bar znas da si kod privatnika Nego u ovo spansko selo od KCUSa nasilno privatizivano
Za doktora Gavrankapetanovica reapekt do neba veceg sreucnjaka i patriotu nemamo jer covjek moze raditi bilo gdje na zemaljskoj kugli uz uslove i platu koju on kaze i on opet tu se nateza sa idiotima plus ima zivce od titana,nadam se uskoro da ce ovoj bagri doci kraj!
oboje treba protjerati iz Zdravstva !
Lol krenula kantonalna inspekcija u federalnu ustanovu 🤡 Sutra nek probaju u SIPU ili tako nešto 🤡🤡🤡
kako rekose na tv-u kanton finansira kcus sa 60% potrebnih sredstava, prema tome ima pravo da kontrolise sta hoce