Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam los predosjecaj da ce ovo da stvarno predje u 3. svjetski rat
Ako Bog da. Šta si se prepo druže. Vidiš li ti šta bolan rade, vidiš li ti da je nepravda totalna. Zakon jačega, nema pravde. Jednom se prika i umire. Ne može dvaput :)
Pa u kojem je to ratu slabiji napao jacega, koji je to rat pravedan? Mozemo se samo nadati da ce sto prije prestati i nista vise
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Normalno da salju kad je hezbolah eliminiso veliki broj idf elitnih vojnika. Al to se vjerovatno krije da ne opadne moral
Gdje si to procitao? Jel moze link?
bilo sad na aljazeeri, izgleda 4 mrtva i 20 povijedjenih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ratovanja i primitivizam
Vjerojatno ona prva ekipa dobila po ušima
ono što spremaju drugima desiće se njima, FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Slali su i u Gazu na civile.
Nisu ni usli u Lebanon jos uvijek. :)
hahahaha ma jeste normalni 3 Amerike ne pomazu tamo hahahahaa
Koje su ušle Gdje je dokaz.. Baš se vidi kome ovaj portal vjeruje.
Vec im salju pomoc hahah
Glasnogovornik izraelske bolnice Rambam rekao je za CNN da se dogodio "incident" u sjevernom dijelu zemlje, ali je rekao da ne mogu komentirati broj ljudi primljenih na liječenje. CNN se obratio bolnici nakon tvrdnji Hezbolaha da su uspješno gađali vojne položaje u sjevernom Izraelu, uključujući i vojarnu. Bolnica Rambam glavna je medicinska ustanova u sjevernom Izraelu i ključna lokacija za liječenje vojnika ranjenih u toj regiji.
CNN je zatražio komentar od izraelske vojske, koja je rekla da ne može potvrditi niti demantirati izvješća. Hezbolah tvrdi da je pogodio izraelske snage na više lokacija u posljednjih nekoliko sati, uključujući vojarnu u blizini Shomere te u Shtuli i Misgav Am.
Ide im lako kao i amerikancima u Afganistanu.
njima je odlično išlo
Sto ih vise ode manje ce ih se vratiti a Klix i ostali placeni MSM mogu im mastati do mile volje
Clanak zvuci kao sirenje propagande IDF-a , koristi termine koje oni pripagiraju tako da se druga strana ocrni i predstavi kao losa.
dasist ajne faš isten
Bibi sat,,nyahu
Jedna divizija ti je otprilike dvije brigade