Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato Amer u Bosnu može sa člankskom biblioteke ući
Kad bosnjo po naredbi Murphija preda svoje aerodrome strancima i ostane bez icega, onda moze brodom pokusati ilegalno uci u SAD
Nikad a možda ni tad.
Kazu da su nam najveci prijatelji, da su nam glavni saveznik.... a ne mozes im otici bez vize....
Prijatelji u glavama zatucanih bosančerosa.
Zašto klix stalno upoređuje Bosnu i Hercegovinu sa ustaškim režimom (ono što rasisti zovu 'Republika Hrvatska'). To je najveća uvreda za svakog bosanca i hercegovca. Ja hoću da BiH bude kao Njemačka, Švedska, Norveška, a NE kao ustaški režim (ono što rasisti zovu 'Republika Hrvatska').
Hrvati i Slovenci zapadnih konja, a vi turskih. Zato hrlite u Hrvatsku i Sloveniju raditi, a ne obrnuto.
Cim skontam onih 5000$ za troskove odlaska i boravka, onih 200KM za vizu i par sati maltretiranja ce biti najmanji problem.
Pa logično je da Hrvati i Slovenci mogu bez viza u Ameriku, Kanadu i Britaniju. Oni su oduvijek bili dio Zapada, a i danas su.
Čekanje termina za razgovor i do pola godine ! Pa to je nonsens ! Kakva im je to administracija ! To treba što prije predati privatnoj agenciji da radi takve poslove . Nije da se petljam u unutrašnje stvari SAD ali je očigledno da bi tako nešto trebali što prije uraditi . Imali bi puno više turista i zarade .
2099 ako Bog da
Bez vize ćemo moći u Ameriku kada u laste bulja zaraste
Kada će državljani BiH moći putovati u Ameriku bez vize? NIKAD
Uratko, nikad
Al koji cu k… u Americi?
Nikad ali mozda ni tad!
Nikada
Nikada. Slijedeće pitanje molim.
Drzavljani bih jedva za neuma imaju. kome ovaj klix ublehe prodaje.
Postave pitanje u naslovu clanka i ne odgovore na isto :/