Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno gospođi,ako je na tatu bit će to dobar potez vlasti.
Molim te budi na tatu al molim te.
@Kriticanamasa Nije toliko sveta Trojka koliko je debil Zahiragic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako vam je glupa ova prica genetski predodrjedjena. Malo ko je i znao da ima cerku do sada. Ima normalan posao, obrazovana i nije se ocigledno nametala za funkciju. Neka je i sretno.
direktorica sektora aerodromskih usluga na aerodromu sarajevo normalan posao? ahahahahah
Ima normalan posao al zamisli u drzavnoj firmi. Sto majku mu niko od familije bilo koje javnosti poznate licnosti ne radi u realnom sektoru, u konzumu recimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dragan je zaduzio Sarajevo i hvala mu na tome porodica vilica casna i postena
Sretno Vedrana 🤗
Sretno Viki
Sva zaposlenja na aerodromu kažu da idu preko starijeg korumpiranog Ademovića, on im ga dođe kao neka siva eminencija, svu familiju i prijatelje je uvalio tamo, sve po zakonu.
Koji ce ona k.... U politici
Neka ste je uhljebili
pa bolje vikićeva nego baketova
Sretno, mada je nepotizam, ali cemo zbog zasluga progledati komadantu Vikicu. Sta cemo sa podrumasima sto se uhljebise
Sretno, mada je nepotizam, ali cemo zbog zasluga progledati komadantu Vikicu. Sta cemo sa podrumasima sto se uhljebise
Nego recite SDA,ovci narodu u koju ste drzavnu firmu zaposlili Samiru u zamjenu za zastupnicko mjesto jer takav je dogovor bio+ pare,jebo te zivot gledam onaj skup SDA pa kao oni organizovali,letaju tamo vamo,kao njima stalo do drzave,dizu zastave i izdaleka izgleda lijepo,vrijedna omladina,kad ja kad svi oni na budzetu se uvalili,od Harisa, pa nadalje,niko dana staza kod privatnika nema,vole kao Bakira,al u kurcu,sve sami interes radi zaposlenja i novca,zato su i izgubili izbore.
Ova je rođena u martu 1981., a diplomirala 2012. Ona je onda generacija koja je fakultet upisala ili 1999. ili 2000. Znači studirala 12 ili 13 godina, ako je faks upisala odmah poslije srednje. Kapacitet i za Skupštinu i za Aerodrom. Svaka čast.
Kakve veze ima koliko je studirala? Na mom fakultetu su najkraće studirali oni koji su imali para da plate (ove studente koji dugo studiraju, da im završe posao) ili oni koji su učili pitanja a ne gradivo. Tako da imaš ponavljača koji su napisali puno diplomskih radova, prije vlastitog. :)
Diplomirala u 31., ma bravo....
Ovih Vikića nema gdje nema....
Bravo bravo bravo
I treba ovakav neko. Gradska i obrazovana, rodjena tu. Jok eto treba Zepa i Gorazde korijeni da budu. E nesh bagro seljacka iz opanaka!