Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim komentare, zaključujem da ovaj narod nije bolje ni zaslužio ... pozdrav iz Kiseljaka
Sine neka ti je Allah na pomoci od naroda sa kljiksa se ne uzdaj puno.Oni ce ovdje se baviti nacionalizmom i politikom ,dok odluce ko je sta dok stigne pomoc nema nista od toga ,najpreci ste jedni drugima sada i pogledajte kako da se spasite .
Nemaju Bog i priroda milost sa sirotom. Kad krene, onda bas krene i to svugdje. A svi znamo koliko je vlada, narod i država spremna na ovo sve. Znači nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Predlažem nadležnima da ne rade nista. Obzirom na komentare koje ostavljate, malo nacionalnih i vjerskih rasprava i pljuvanja rijesice i ovu stvar. Naša stranputica jedini je autoput koji imamo.
Nemaju Bog i priroda milost sa sirotom. Kad krene, onda bas krene i to svugdje. A svi znamo koliko je vlada, narod i država spremna na ovo sve. Znači nikako.
Sta ces drug ovdje živi zloban narod i to ti je slika i prilika vlasti kakvu imamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ni 2014 nas nije opametila. Nastavljeno krčenje šume, niko ne čisti riječna korita i ponovo imamo HOROR I kataklizmu... Ne može nas ni sto ratova ni milion poplava opametiti ...
Hrvatska pa neka pomaze,nasim cemo mi,pa ds vidite svoju domovinu kako vas voli dok kacite Hrvatske zastave.
Ostavi se sad nacionalizma. Ne moraš bit g...o i danas...
Zali Boze života i štete, sikiracije... Ali pod 1. Gola sjeca šume; 2.Potporni zidovi i nasipi traljavo odrađeni od strane nadležnih; 3.Pravljenje kuca gdje kome padne na pamet i bez urbanističke i građevinske dozvole. Srednji vijek
Kliksče, najbolje bi bilo isključiti komentare!
Zatrpavamo i zacjevljujemo odvodne kanale, svaki kvadrat asfaltiramo i betoniramo, uništavamo šume i zelenilo i evo rezultata. Nije ovo slučaj samo u Kiseljaku, svuda je tako, čestitke urbanistima širom BiH.
Ljudima nek je bog u pomoći. Političare nam postavljaju stranici, a medijima je sjedište u Londonu. Gradjani BiH nemaju svoje ni predstavnike ni svoje novine.
Gdje su sad gospoda iz HDZ, SDA i ini tzv.dužnosnici. A ti narode sisaj nacivesla i gledaj živu glavu da izvučeš. Temeljita promjena je nama potrebna.
Nevjerovatno kolika je poplava a nisu bile kiše danima, to samo govori kako smo nespremni kao država iz godine u godinu.
a Trojka obezglavila javno preduzece za upravljanje koritima rijeka, sto prenosi Istraga.. strasno sta nam rade
Pa nije prvi put poplava tu ! A biće još gore sljedećih godina ! Bježi narode jefeš kuće !
Kaze ovaj u Mostaru,dobijamo pomoc oruzanih snage.. to su Oruzane snage Bosne i Hercegovina.covjece..pa zar i u ovim teske vremenima ne zelis da spomenes svoju domovinu
na koje snage je mislio u bih, kenije ili maroka? ni u nesreci ne zaboravljas siriti ljubav.
I onda samo glasajte za Ramljaka
pa šta će Ramljak, slila se ogromna kiša
Naši političari potpisali ugovore sa amerikom i harpom i bilg ejcom da nas zaprašuju i atvaraju umjetne kiše, nema veze ovo s prirodom
Kad treba sahovnice kacit, prvi su. Naravno, sad ce prigrlit pomoc drzave koju
Al ce se zapomoc od "silne " pomoci "silne " drzave!
Eto Covica, sad ce on krenuo je iscapljine