Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armija Rame Isaka na bazenima, vozaju se sa Mercedes, boli njiha briga. Gdje SDA? 30 godini unistili su BiH uz pomoc Hdz i Snsd. A narod ih slavi sa zastavima hahahaha, kakav narod takva drzava hahahahaha
nije ni prvi ni zadnji put da vojni puk neke države radi defile u BiH. Imamli smo mi protekli 30 godina dosta gorih situacija pa se niko po guzici nije pocesao. Kad su dolazili predsjednici susjednih država u Banja Luku i Mostar, bez odobrenja nađe države, to je kao biva normalno.
Bilo je i bit će normalo , što prije prihvatiš bit će ti lakše, Banja Luka i Mostar su u BiH-a nije samo Sarajevo država
HAHAHAHA....
Pa SDA je bila ta koja je prijetila vojnim aktivnostima i novim ratom , tražili ste gledajte, svemu ovom i jest kumovao vaš lažni građanski patriotizam
Budimo iskreni tko štiti BIH?
Zapamtite nije ovo naš rat. A. Izetbegović povodom pokolja u selu Ravno 1991 g. A ko je stao u odbranu? Ajde sad recite da nije bilo tako, ni onda a ni sad neznate šta bi
Jok nije,naravno da jestesta ste vi kontali,da ce visoki predstavnik reagovati,pabkeste li vec jednom skontali s kim imate posla?
Pricajte sta hocete al dok je SDA bila ma kakva bila svim nicimaCet je bila taraba na drini..kako trojka dodje svuda su..od parada do institucija, samo sto ih u frizideru nisam poceo nalaziti..
Kad je SDA podnijela apelaciju o ukidanju 9 januara kao dana R. Srpske pocelo je ovo pretjerivanje u slavljenju. Godinama prije dolaska trojke.
nikad nisam volio SDA ali su u pravu skroz sada....ovo je neoprostivo
Sad će Zaha čakiju da izvuče
Vozi taxi do istočnog sarajeva , mora skidati oznaku taxi. Pa vi ste izdajnici legalizovali ovaj entitet , šta bi to vi uradili i kako bi ovo spriječili.
Čisti se prvo kuća pa onda avlija.
Sda je povremeno naplacivala granatiranje sarajeva pravili biznis
bosnjaci jestel spremni
Nismo niti ćemo
Ipak je u trezoru najsigurnije.
Pa prebrojavaju se ljudi, kako vam sad odjednom ne paše?
Hoče da snime teritorije i da nas napadnu košto su nas napali 1992 sam sada pismenije da napadnu FBiH
To im treba neko dopuštenje za snimanje, snimaju koliko i kada hoće