Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nama promjene. Nikad cuo za ova lica, svjeza krv. I ono malo sto su se bavili politikom, to su prevareni, nisu oni to tako htjeli. Evo ovaj Ekrem Tuka, uopste mi nije poznato da je obavljao milion funkcija, a nije uzeo ni punih 20 000 na ime bijelog hljeba.
ma jok, već samo isto ime i prezime....onako slučajno
top lista nadrealista
E hajde sad neka se nazovu bilo kako pa neka tih 6 stranćica ubuduće bude samo jedna. NE siguran sam hoće mnogi da su predsjednici stranke rezultati nikakvi a prihodi odlični.
Biraci glorifikuju i kritikuju a nemaju nikakve predizborne zahtjeve. Cijene, lokdauni, maske, radna satnica, ukidanje silne dokumentacije o mjestu prebivalista , o promjeni vozacke dozvole i licne karte...Glasaci zele stara ili nova imena, to ce i dobiti.
Biraci glorificiraju i kritikuju a svoju ulogunzanekaruj
radisipanje glasova sda opet u rs predsjednik ramiz ostali imaju kandidata ali se rasipaju glasovi vojin kupi
Puna je Bosna ubleha i ublehara, ali ovi su bez premca. Takav jeftin populizam i suplja se rijetko vidjaju.
Na listi i Senad Šepić Uhljebanović - pazite da ne dobijete koji glas....smiješni.
Nije mi jasno što se Hadžikadić kandidovao za Predsjedništvo kada zna da ne može biti ispred Bakira i Denisa ni po kakvoj matematici.
a ne zna kupiti namirnice i zamijeniti gumu na autu...hahah
Hajde Senada Sepicu lati se posla nekog ba jednom u zivotu. Privrijedi nekome, realnu vrijednost napravi. Dosta te je brate.....
Bakirova lista i Bakirov kandidiat !!! Al djaba sve , Becirovic ce imat 100 000 glasova vise od izdajnika !!
Pa ne glasa samo Sarajevo hahaahahahahahahahaha
Haj što će Bakir da pomete onog bećka, ali šta ovi glume hahahahahahahah 😂😂😂😂😂
Nebitni, neinteresantni, nevažni, nekompetentni itd..