Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, mora dodo pitat putina. E moj dodick postao si tema zajebancije i u sarajevu.
Namehtnuti su predmet sprdnjw po Sarajevu Dodika kao političara cijeni većina u FEDERACIJI čak priželjkuju nekog tako jakog
Koga Konaković mora pitati? Ambasade? ili je dovoljno samo Čovića?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konakovicu gdje nestade ona prica o pomorljivoj retorici i da dodiku ne treba odgovarati na svaku...to si spocitavao sda-u a ti postade gori od njih...
Ma ovi lete na narednim izborima ... nakupili su j previse
Dritko, mani se šuplje nego kad ćeš obustaviti odliv ferderalne love u RS. Zahvaljujući tvojoj gramzljivosti za položaj MVP, Dodik je dobio apsolutnu kontrolu nad državnim finansijama i to je FBiH odveć koštalo 400 mil. KM. Zašto nema kvartalnog novog poravnanja koeficijenata potrošnje? Zašto ne dovedeš stranu revizorsku kuću da napravi novi balans? Ovako Dodik sve vrijeme hvali Srbiju za pomoć a FBiH najveći donator RS-u.
Dodik jeste sada definisan u Evropi i svijetu zajedno sa Srbijom kao najveca kocnica u BiH i definisan kao osoba koja hoce raspad BiH dok prije par godins se uvijek nekako krio i prolazilo mu njegovi pasjaluci,ali sada ide Mumine u suru
Alo, košarkaš, dzaba galamiš. Ti si najviše guro priču o novom Dodiku. Zavezi više, muka je ljudima od tvoje priče
Sve po Dini a ni luka jeo ni lukom mirisao cudna je ta propagandna masinerija SDA mnogo lazu a nista ne rade kad su na vlasti!
Ogromna većina podržava politiku Trojke.
Ma treba skočiti i sve ovo satrati.
Hamas žrtvuje djecu za svoje ciljeve
Selam od Faće,znaš već kakav,mene bi stid bilo.
Rusi imaju svoje medije u Beogradu za sirenje dezinformacija po Srbiji. Vucica u njegove vojvode je dovela Ruska masinerija na vlast. Jedan je cilj: destabilizacija regiona. Dodik nije vojvoda, ali mu je jedini spas Vucic, da sakrije svoje pokradene milijarde bosanskog javnog novca.
Samo ljudi procitaju naslov i onda ide komentar
Putinova torbica Dodik!
Dino zna
Moze pricati ko sta hoce ali Konakovic je jedan mangup koji je zasluzan za sve ovo sto se desava Dodiku,RS-u i Srbiji lose.Udarajte minuse rsdite sta hocete ali tako je.Ne trazi i radi sve Dodik da se vrati njegov sluga bake djabe.
Naljevas se, veze nemas
ima ona poslovica odgovara Dodiku kaze:baba dala dinar da kolo udje sad bi dala 100 da izadje
Kakav sastanak u Mostaru, gdje je parlament gospodine ministre, tvrdio si jučer da se Dodik promjenio. Kakvi kafanski sastanci i nakon dvije godine, u parlamentu se zasjeda i raspravlja.
Kokainovic pita Covica. A ponekad i Titu u Dubaiu. Kako ga nije sramota ikako izici pred kamere? I bilo sto reci.
Kad ti srbin pise o sramoti 🤣🤣🤣
Sto covica
ti za razliku od Dodika moraš se odazvati svom šefu Čoviću