Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic samo voli kada Njemac Smit galami i udara sakom od stol ;)
Btw. nema one price novi Dodik, vepar nit dlaku mjenja, nit cud :)
Becka skola
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
➡️Konakoviću, zar ti misliš da tvoj govor nekog impresionira? -Nakon vaših tvrdnji da se Dodik promijenio, da je Nešić najbolje rješenje i ministar iz RSa -Nakon svih vaših odnosa spram psovanja Genocida, -Podilaženja Čoviću, ZAR MISLIŠ DA NEKOGA MOŽEŠ IMPRESIONIRATI ?
Ova ti je u godini od kako si na ministarskoj fotelji. I ne treba nikog zanimat sta satorska seljacina galami, ionako je Dodik obicna seljacina na koju se pecaju samo druge seljacine i papci koji nisu vidjeli nikada u zivotu sta je urbanizam. A to nama i treba
IMPRESIONIRA BI TE DA TI NAREDI MARFI. TI SI LUTKICA NA MARFIJEVOM KONOPCU, SADA POŠTO JE DODIK IZVRIJEĐAO MARFIJA NEĆE TRENUTNO DA TI DA NALOG DA OPET "RELAKSIRAŠ" ODNOSE. A KOLIKO SUTRA KAD DOĐE NAREDBA: "RELAKSIRAJ", TI ĆEŠ NAM PRIČATI PRIČU "KAKO JE BOLJE 100 G. PREGOVARATI NEGO 1 DAN RATOVATI".
Bitno je da njega tvoj blago-necujni ton impresionira.
Čuj to.. Pokazao si kad vam je psovao genocid, s vi trijkaši u misiju rupu..
Analizirajmo Dodikov rijecnik malo dublje,njegova retorika ide da obezvrijedi sve i svakog, ko ne dijeli njegove ulicne i mafijaske vrijednosti.Dok se on kod njegovog naroda predstavlja bukvalno ko svetac,i kad njega ne bi bilo ,taj narod ne bi ni postojao.Kada neko drugi stiti civilizacijske i ljudske vrijednosti,njega fataju koliko poludi...Jad,bio i ostao,i ostace...
Šta su u planu nametnuti trojkaši dati još svojim šefovima legitimnom i Ikoni to će se uskoro znati. Do tada trojkaši uriniraju po svom narodu
Dino sta ima u ZOI-u?Kako firme iz Hrvatske sa tvojim direktorom dobijaju poslove?
Puno je nasih Bosnja koji jedva cekaju da se spuste na Dodikov primitivni nacin komuniciranja. Njemu je to cilj, a oni se upecaju tako lako i vec 30 godina tako. To su uglavnom glasaci SBA, Stranke Bakira i Alije.
Bolji je od Bakira i hanume mu. To je Dini glavni adut. :) Vjerovatno će i dobiti na sljedećim izborima. Šanse su mu jako dobre. Ovaj drugi dio najozbiljnije.
Javio se i ovaj Zukorlicev Potrcko
samo si ti Veca stetocina za ovu Drzavu od Dodika , jer ti si Domaci Izdajnik !
To je tvoj brat
Znaci nezamjerim ti sto si odradio SDA.... ali ti zamjerim sto Bošnjake razjedinio zbog svoji ambicija... Nikada se nije smjelo desiti da najjača Bošnjaka stranka ko god bio untom trenutku ide u opoziciju na državnom nivou. Puno smo platili za ovo malo države ti si je prodao za MVP.
Sve je Dodik objasnio za trojku. Nazvao Konakovića glupim a izjavio da su postigli svoj cilj sa trojkom. Eto vam glasači trojke kakvu vam štetu državi napraviše idioti
E Dinokio šta ba ima koga impresionirad jedan ortodoksni neadrtalac ,a tvoje je razmisljanje na njegovom nivou