Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe znaš li kad se šuti, a kad govori? Tačno ti je svaka na pogrešnom mjestu, a najzalosnije je sto to ne shvaćaš.
Hajde više tetka dosta i tebe i tužakanja, od kako si promjenio dres samo tužakaš, nisu ni tvoji donedavni komarati puno bolji, ali ti si prevrsio svaku mjeru a uradio NIŠTA. Samo ko tetka pokazuješ prstom na druge.
Dino JAD
Svi ste vi isti. Vi niste ni jedan tu dosli da branite interese naroda koji vas je postavio na tu poziciju nego da kupite poene za izbore.
Ja mislim i da je za ovu vrucinu i kijamet kriva SDA i bakir.
Ovaj pokušava razjediniti i ovo malo jedinstva. Fino rečeno samo članovi predsjedništva se mogu obratiti i sad nekome i to smeta. Pa znaš li čovjeće da ovakvim javnim istupima nam umanjuješ šansu. Šuti bolan, šuti, kad ne znaš.
Čim sam vido svitu SDA odmah sam se udaljio s protesta, tačno mi se zgadilo. Još gospođa Čaušesku zamotana u zastavu svađa se s narodom. Sudija sviraj kraj. Šmitu razhebi vise ovo daj nas u torove da se ova agonija završi. Zbogom BH :-(
SDA je jadna tvorevina kada joj je jedan lik poput Zahir... glavni u svemu i svačemu. Ako su spali na toga glupana taman im je.
Kaze konakovic koji je pokrao boga oca, unistio i ugasio sta god se moglo unistiti i pokrati
A STO NE KAZES DA SI IZVIZDAN UZ NAJVECE NEGATIVNE OVACIJE KADA SI ODLAZIO SA SKUPA NA KOME SI SE ZADRZAO DOBRIH 15 MINUTA.
Dosli na proteste protiv Schmitove odluke i umjesto da svi budu ujedinjeni protiv jednog zla koje nam prijeti oni se raspadaju iznutra..naravno da ce se svi izdr..vati po nama..fuj
Ti si ukrao i izdao sve što si mogao zato prestani više kmečati SDA ovo, SDA ono... A na kraju krajeva ti si njihovo 'mladunče'....
SDA-u NISTE SMJELI DOPUSTITI PRISUSTVO NA PROTESTIMA JER SE ZNAJU KO SU ONI:- TAJ SKUP CE PRETVORITI KAO NJIHOV TJ. KITITI SE TUDJIM PERJEM....
Umjesto da se ujedini i suti on prdeka
Pa ti si ucenik ovih lopova, tebe su napravili ovi lopovi, ti si i dalje njihov igrač
Stvarno mislim da nije vrijeme za ovakve poteze i da ce svi iole pametni shvatiti da ste upravo vi Konakovicu i ostatak vase ekipe iz "trojek" danas ponizili drzavu...a evo zasto: instituciju Predsjednistva BiH ste pokusali izjednaciti sa strankom, predsjednika s velikim politickim iskustvom svesti u istu ravan s vama koji ste jos politicari lokalnog nivoa i trece stali ste na stranu jednog predsjednika stranke koji nije uspio osvojiti dovoljan broj glasova za Parlamentarnu skupštinu.
👏👏👏👏👏👏👏😋
ti ni koridu nebi znao organizovati a da ne kazes da je bik sda pobjedio preko stele