Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hoćel ih sastavit više?
Čim nema SDA odjednom ima para za sve projekte...
Odlicno. Ja na tom potezu nikada guzve nisam vidio, a 4 trake od Stupa do Aerodroma cete napraviti godine gospodnje 2555. Tu je krkljanac svaki dan.
Evo cekamo i gledamo u onaj most vec 10-15 godina. Da su ih nane radile, zavrsile bi. Ovo je sramota
Ne krece izgradnja, na stranici vlade stoji da je potpisano i sada dok urade projakat i td Ko ima unučad neka im kaže sta bi se moglo desiti u budućnosti…
Super, al sve kilavo. Sta je sa prvom ako se ne varam, pored zeljeznicke. Srusi se par kuca i kapak.
sporo sporo ovo ide sve nadvoznjak, zeljeznicka, gradski autoput koji bi se uradio za 1-2 godine vani, ovdje se mrcvari i nista se ne radi, izludjuju se svi narodi, sto ocekivati od nesposobnjaka, nista ne mogu uraditi, stoji mjesecima, kad je kisa ne moze se, kad je toplo ne moze se, na robiju vas treba poslati.
Bošnjaci nisu državotvoran narod. Garant je i Dodik za ovo kriv.
Mandic unisti ferhadiju sa onim bastama od vjecne vatre do trznice.Covjek samo otvara neka stepenista
Ovi se slikaju i kad argetu otvaraju. Mani te se slikanja dajte rezultate
ovo će biti gotovo za 5 godina jer gradi Bosman, Euro asfalt gradio bi malo duže 10 godina
Hoce li preko mosta ikad poceti saobracaj za buljakov . U pravu je ovaj glupan iz danske, ma zemljace sta te briga za nas nemoras se ti muciti da dolazis vamo vozaj se po danskim kruznim. Ja majmuna kod njih u danskog.
Pere i krade Steta pare da je to nemoguce
Bosman rjesava sve raskrsnice po gradu.
Love u mutnom...
kad ce biti gotovo?