Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama treba novo lice, zdrava konkurencija a ne da biramo kako se neko zove. Treba nam neko ko će ponuditi promjene za bolju budućnost a ne da omladina bježi glavom bez obzira kad vidi ove likove.
Dabogda ti u kući bio mir kakav ti želiš u Bosni.
Gospođo Kristo, zauzimate vodeće pozicije.Kada će Bošnjaci u Hercegovini, imati takva radna mjesta.Prestanite više lagati.
Jedva cekam izbore da zaokruzim gospodina Zeljka Komsica
Apelujem na sve koji imaju podršku vlada sudjednih zemalja da se isele u iste i tamo uživaju u toj podršci i pravima.Hvala.
Jadovi kukavički. Samo plačete. Stidim se što pripadam takvom narodu. Fuj
Nemas ti nista sa Hrvatskom.
Bastinite i velicate UZP i hocete graditi povjerenje a velicate ratne zlocine i zlocince, pa onda hocete treci entitet a pricate o evropskoj perspektivi BiH licmjerno do dna ! Na spihijatriji vec skontali valsu politiku i skrivene namjere tako da prdi u vjetar mala !
Ljubi te sejdo trećepodvaljeni
Ništa vama ne fali a što nemaju drugi narodi.
Nisam to znao Borjana...
Ono kad pristanes biti narod druge drzave,zvuci izdajnicki.
Svaki problem trcanje u Zg na edukaciju tako i medo u Srb i kako se onda dogovoriti? Kako mater mu jeb.. ja vise?
Ima li neko u Živinicama zastavu HDZ-a? Daj ostavite kontakt, da nabijem komplekse izbjeglicama iz podrinjskih rupčaga. Imam SDP-ovu, al će mi bolje paliti kad vide kockice, ono, moliće boga bakira da ih zaštiti od mene.
dosadna ta manjina samo kmeci bas kao im ocevi po srednoj Bosni "u pomoc braco srbi" ko fol veliki hrvati kmeee kmmeee kmeee
Ebesh mi mater, ako ne glasam za tebe, da ga zaturim SDAovcima. Ako skontam da će imati većinu njihov bog bakir, tebi ide glas definitivno, nadam se da ćeš ostati dosljedna trećem entitetu, a tu će biti šansa i za nas da se odvojimo, pa nek oni prave dolam goramistan prčiju.
Ja živim u Živinicama, musliman sam, tako da vam ne leti razmišljanje da govorim o nekom otcjepljenju RS-a, mada se i to uključuje. Tuzla se mora odvojiti od dolam goramstana, to će biti četvrti entitet, a nakon toga svako sebi.