Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ti je logika da das dodi 4 ruku, i kao to u intresu drzave
Objasni razliku izmedju dodika i opozicije, mislim da bi opozicija jos gora bila, pa pogledaj ih samo od stanivukovica vukanovica, jel ijedan priznao Genocid u srebrenici, o ostalim stvarima da ne pricam, a vojin je dokazani patriota !
sta si ti citao mamlaze, fino je rekao covjek da SNSD ne smije imati 4 ruke...nego si ti neka botina teska pa kontas da mi ostali ne citamo nista i ti ces nam oprati mozak protiv ovog lika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
joj majko moja ako SDP ne uradi kako treba pljunut ce na proslih 8 godina jer je stalno govorila da je SDA dala snsd 4 delegata. a sad penal kod njih u avliji. karma je cudo.
Vojine,hoces li i dodiku postaviti iste uslove da njemu das glas?ili ti je on mentor?
Vojin 15 godina jede iz iste serpe sa dodikom i on je dodikov projekat omog momenta postao kada se dodiku pocelo klimati..kao orike dvije godine kad je poceo sa narkomanom nesicem ..Radije Vukan nego ovaj licmjer vojin
U pokretu za državu u RS-u nema NIPa i NS, to govori dovoljno.
Eh da je Bosna bila uglavljena negdje izmedzu Holandije i Engleske cirkus bi i danas bio...
AFERIM.
Ovdje je želja Salkića i Durakovića da uzmu jedan dio kolača, da budu uz Dodoka,ali je on tražio četvrtog. Valjda nisu toliko glupi da ne vide da od toga neće biti ništa i da će ih Dodik prvom prilikom prevariti. Dodik je,zbog svega što je uradio i što radi,zaslužio da ne dobije četvrtog nego da pokret ide sa opozicijom,pa makar i ne dobili dio kolača.
Prošli petak sam Mijatovića vidio na Đžumi, kaže nisam ja kurban, pitam ga, ko hoće da te zakolje, ma ne pitaj kaže.
ne, trebas ti biti trojanski konj onako kako si zamislio.
Vojine,hoces li i dodiku postaviti iste uslove da njemu das glas?ili ti je on mentor?
Kako god uradite i da zapalite drzavu ovaj narod ce i dalje glasati za vas.Nadam se da nisam u pravu.
Bravo Bošnje u velike patiriote. Ni ovaj vam Srbin ne valja, pa ga sad dobro ispljte da nebi više nikada nekom Srbinu palo na pamet da javno voli i zagovara BiH. Poštuje i nek vam valja Dodik, Vujanović, Trivić i Šarivič kojom je Beograd glavni grad a Srebrenica strašan zločin.
A sta je dodiku srebrenica i beograd? VOJIN TREBA ISTE USLOVE POSTAVITI I DODIKU AKO ZELI DATI DODIKU 4-TU RUKU
da li cete Fake TV zvati izdajnikom bas me zanima kao sto bracni par proziva.
8-rka neće dočekati mladi krompir
Svaka tebi cast Mijatovicu !
Kakav ba pokret za državu U Republici Srpskoj. Alija potpisao naziv. Republika Srpska - stvar srpskog naroda. Palamudite u prazno.
Ne mijesajte vjeru s politikom !!!!!! Nismo glupii ne pali vise