Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo mu je lijepo - hit sedmice. 😂
Marš džukelo.
Ali njegov obožavalac i štovalac 9 Januara Čović se još ne oglašava
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji političar u regionu
Ma i ovaj šta pametno da kaze , izgleda čašica ili dvije prije intervjua pomaze mozgu
A nas jastreb iz adz ide na proslavu 9 januara..Voli adz derneke.
Konacno dai t i nesto lijepo i pametno kazes
Ovi svi si sada poene od naroda kupe sa ovim izjavama, jer kako drugačije da prodaju priču, jeste svi naši i vaši su skupljanje smeća samo takvog.
Ali njegov obožavalac i štovalac 9 Januara Čović se još ne oglašava.
Radovan Karadzic: Razumijem da je Mladic jos uvijek zlocinacki nabijen, indoktriniran. Ali ćelija i opora 24 sata ohladit ce ga vrlo brzo. Zatim ide povratak savjesti i kajanje ali KASNO. Nas dvojica smo bili surovi. Krivi smo, u sebi to osjecamo. Prodali su nas i isporucili. Sada politicki "svet" blefira da je uz nas. Ko bi nas mijenjao robije?? Odbacujemo negiranje genocida i pozivamo srpski puk da odbaci djavolsko velikosrbstvo. Ja i Ratko smo unisteni, jadni smo i bojimo se smrti.
Tamo mu je grozno, pogotovo sada kad je ostario, oronuo, bolesti idu, svaki jad i uzas.. bolje mu je da je umre
Hrvatska je nacistička država,Tuđman je tipično "hrvacko"prezime a u stvari madžarsko.I faca mu je madžarska sa onom krivom njuškom.Sve su pohrvatili i srbe,švabe,madžare,talijane,slovake,rusine.čehe.Sad su svi na statističkoj grešci.
gooUser1612852084@ Možeš pričati šta hoćeš ali kod nas narod ni u BiH a ni u Srbiji nikad nije imao np. jednu seljačku bunu. To sve govori o civilizaciji. I to dok su Osmanlije i srpski janjičari bili na Sisku oni dižu bunu protiv vlastele. Kod nas je uvijek bilo između vlastela i to se zvao ustanak. Ili protiv tuđine... Ali protiv nepravde, ovde nikad nije ustajao
Buraz po genotipu se vidi da smo Hrvati :)
Mi Hrvati smo Srbi i zato ne zelimo da imamo ista sa genocidnim pravoslavnim Turcima iz Srbije. Mi smo pravi Srbi oni su Turci hahaha
Cekuje se oglasavanje Plenkya te Covica!
Svi su tu samo Dragana nema....
Hrvati se stvarno nicega ne stide.
Misliš srbi
Pa oni voledu da se zovu Hrvati. Pa neka. Vatikan. Sta je Zoran Milanovic? Ivan Gundulic? Rudjero Nikole Boskovic? Hrvati? Nek se zovu kako hoce. Al sramota je da Milanovic komentarise ovu temu.
Jadni Hercegovci, ne smiju ništa na ovu temu komentarisati dok se Vožd Draganče ne izjasni.
Najviše pažnje je izazvala reakcija Драгана Човића.