Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za svojih 50 godina nisam vidio nista slicno ovom - da se jedna brutalna agresija nad civilima i totalno slabi otpor koji sebe zove otporom politicki podrzano od maltene cijelog svijeta, naziva ratom a u biti je samo jedno bezocno izivljavanje nad par kvadratnih kilometara koje je podrzano cak i od strane 2 nosaca aviona sto je samo od sebe mediokritet gdje je ogromna vecina ubijenih zene i djeca a vise od pola samo djeca..... tacno smetlje od naroda.... u civilizacijskoj propasti.
Nastavak GENOCIDA, klixe, ne rata! I to pred očima cijelog svijeta!
Hamas mora biti uništen, tu pregovora nema. Izrael je olupao Egipat, Liban, Siriju, Gazu... Sad će i Iran da olupaju. Izrael je PENICILIN za muslimančine.
Fasisti 21-og vijeka.
Ovi cionisti su prekucali fašizam, sad igraju viši nivo i podržavaju ih Amerika i Evropa!
Izraelci su slobodarski narod. Poturchene Srbe u 18% Izrael nervira jer mnogo dobro prcaju muslimančine i teroriste.
Da Bog da se o sebi zabavili.
Toliko snimaka vidio pa sve ubijeni civili, djeca pa bebe, bolnice, škole, kuče, zgrade, naselja sve ruše jeli to taj Hamas aaa pa ovo sve ode u tri pizde lijemo me stid što ovo citam i gledam i stid me vas koji ovo mogu lako zaustaviti.
GENOCID
Zahrđali "Klix" ,svi domaći mediji pišu o hapšenju Gordana Memije,slučaj "Tito" i ostalih a Klix o vremenskom prognozi,što li....ovnih donacija je svuda bilo ,i politici i medijima i u biznisu.
...."9,2 milijarde dolara humanitarne pomoći – uključujući hitnu hranu, sklonište i osnovne usluge – stanovništvu koje pati od krize"....licemjeri biće te kažnjeni kad tad ☝️ Genocidni zločinci.
Tucite škole, vrtiće, bolnice, garant se tu kriju hamasovci...
hoće da rasele 1,5 mil ljudi
Hoce da trajno protjeraju Palestince iz Gaze.Da to poravnaju i naprave hotele,resorte na obali Sredozemnog mora.Amerika ih gura a milioni beskucnika,narkomana,siromaha koji se pate u njihovoj zemlji,to je ta demokratija.
Ali ove rečenice kojima novinarčići po direktivi pokušavaju unaprijed izmijeniti kolektivno sjećanje... "Izrael je pokrenuo kopnenu invaziju na Gazu nakon što je Hamas napao jevrejsku državu 7. oktobra." Uzalud vam trud, svirači, istinu vidi svako ko želi da je vidi.
A sta kaze dzo
Nije rat nego agresija, postoji razlika izmedju rata i agresije... Da Allah sačuva i pomogne našu braću u Palestini i Gazi i cijelom svijetu, a Izrael uskoro pada, samo je pitanje vremena. Amin #freepalestine🇵🇸
Nevjerovatno licemjerstvo zapada... pogazili su sva načela za koja su se zalagali....
Teroristicki ge no ci da ši.
dokle vise