Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha bas ne mogu bez nas , al nikako mnogo im tesko bez nas jedva prezivljava ova kurava zvana EU
Čudni pogledi sa strane 😂😂😂
Ublehe
Samo jos mi im falimo,potrebniji smo im i od Švicarske
EU treba nas... Kako da ne, ko ne bi ovako jednu razvijenu i prosperitetnu državu poželio u svojim redovima. Mijenjajte dilera dok nije prekasno.
Dio zapadnog Balkana predstavlja crnu rupu za EU. Prava smo enklava. Okruženi smo članicama Evropske unije i logično je da trebamo ući kad-tad. Plus, ne zahtijevamo ogromna izdvajanja iz EU fondova kao recimo Ukrajina i sl.
Kako mislis u EU ako das ustavni sud Covicu. Covic i Dodik ce preko ustavnog suda preglasati bosnjake i pokrenuti raspad drzave.
Ponekad je bolje šutit , pa da ljudi samo misle da si glup , nego progovorit pa tu sumnju i dokazat !!!
Sto posto, EU ne može funkcionisati bez nas i raspast će se ukoliko ne prime jednu BiH