Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazali ste vi svoje
sdfa bot
Pa jesu pokazali.Vise su uradili nego SDA za dvadeset godina.SDA u svom zadnjem mandatu nije uspjela formirati vladu Federacije pune četiri godine.Tek kad su bili novi izbori sadašnja vlada uspostavila je za kratko vrijeme Federalnu a i državnu vlast.To SDA nije uspjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Recite Dodiku da sa onim papirom o mirnom razdruživanju može obrisati... Nenada Nešića.
šta će oni reći,kome oni nešto da kažu?sve dosad slušali ko bebe i sad bi ko oni trebali nešto ko reći.samo če klimati glavom,da šefe.de ba ne prosipaj se
Ova prica o EU se prica od poslije rata ili kako se u narodu kaze "SUPLJA PRICA" dok vi svi fino redovno se rastalite za svaku marku koji bi trebali uloziti u ovu drzavu... tako da niste vi nista drugaciji od Dodi*ka!
Haha joj ovih sda botova sa izlizanim frazama, sto posten narod nazivaju izdajnicima. Volio bih da meni to neki u lice kaze. Tesko im da im se ne moras vise klanjati i moliti ih. Jos samo da sudstvo pocne raditi svoj posao.
Ima nekoliko ovih što ovdje dokazuju da SDA još živi, ali na infuziji je...
Ovima je i agresija na Bosnu i Hercegovinu bila "glupost"
Idete vi Dodika braniti, to je svima jasno.
Nasa Stranka je PORAZ politickog i drustvenog sistema! 19 jan.2019.god.Predsjednistvo Nase Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka nece ici u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina ODSUTILA drugi snimak nasilja nad STICENIKOM Zavoda Pazaric jer su to sad vasi KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORCENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade, SUTNJA u Konjicu..
Kme kme. Idi pojedi sendvic
Što bi Rile iz Vize rekao Počnite se polivati sami Svetom vodicom dok nisam došao!
Jacanjem Federacije BiH obesmisljavamo RS, i jakom Federacijom BiH, sama BiH ima jake temelje i pozadinu za njenu obranu!
Šta kažu šefovi iz BiA-e tako i bude
IZDAJNICI
Uzurpatori bosnjackih pozicija
Izdajnici adio