Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam se davno izjasnio ali ne postoje tzv "crvene linije" to je politička retorika a liniju u politici lahko pomjeriš kad ti treba.
vjerujte ili nemojte ali niko ne bi u SAD trepno zbog nuklearnog udara na bilo šta u Europi osim na njihove baze a i to bi bila odmazda opet po nekoj ruskoj bazi. samo jedna nuklearna eksplozija u suvremenom svijetu izazvala bi takvu krizu na berzama i nepovjerenje da bi se duuugo pamtilo. Još smo mi veoma daleko od primjene ultimativnog oružja bar 2-3 godine.
cudi me da se nigdje ne cita das su USA opet u Haiti usli....iako iz Haiti nisu ti htjeli....
Da ste vi mene živi i zdravi NATO se odavno bori u Ukrajini. Samo što vas verovatno niko nije izvestio. Ima dosta videa gde su Rusi zarobili ljude iz Britanije, Poljske, Danske, Finske... A da ne pričam koliko je NATO poslao vojne opreme i tehnike Ukrajini ali im sve to Rusi samelju odnosno unište.
@tomandjerry "NATO saveznici će djelovati ako su Švedska ili Finska pod pritiskom Rusije ili nekog drugog protivnika prije nego što postanu punopravne članice Saveza. Nezamislivo je da saveznici ne bi reagirali ako su Švedska i Finska pod bilo kakvim pritiskom",dodao je Stoltenberg na pres konferenciji. i gdje ovde pise ista o ikakvom napadu? jel pritisak napad? ili sam izmiljsas stoko konjska bez mozga?
Uuuuu jeste zeznuti!
A BiH ko j...
Putko,čkaPi si ako ne pritisneš 😝
trbate ih sad satjerat u kut kad ih je ukrajinska vojska izmučila
Da nemaju nuklearku, davno bi oni bili zbrisani sa planete.
Pa nece ni prelaziti,i opet im podilaze,cuj crvena linija.
Jedino ako bi koja raketa pala u njemačku, Francusku, Italiju itd. Onda bi možda reagovali. A ovako. Samo lažete javnost. Jednostavno, ne smije te. Uglavnom, nek nije ispred vaše kuće. Tako vi postupate..
Bush, Obama, Clinton itd $, ako te oni ne smegtaju a samo 1 Putin smeta onda su medije vrlo uspjesno oprali mozak....
ako ukrajinci vrate herson bit ce belaja
Imam osjecaj da je to upravo cilj
NATO vec godinama rusima prijeti, ajd naprijed NATO ako imas m*da....
Treci svjetski haman neizbjezan..