Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas si nam otkrio tajnu.. Respect!
Pazi mu priče, šta da prijavimo otkrijemo, dokazi skupljaju prašinu u ladicama tužilaštva i suda, tamo se obrati Nelsonu i pitaj ih šta je reći jesul im gnjili papiri slučajeva korupcije od stajanja
@Sarma007 ''Dejton'' nas drži u mjestu,taj nakaradni ustav,gdje su Bosanci manjina u Bosni...tako nigdje ko u Bosni nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I to sve pred ocima Americke ambasade i Visokod predstavnika sa Visokom platom :).
Pa njima to i pase
Ćuuuj, šta nam ovaj homić reče, eto do sada nismo znali.
Što ne spreječite a možete ne šupljirajte ni vi više odgovara vam
"On kaže da je krajnja svrha inostrane pomoći prestajanje potrebe za njom".....Otkad to Dodik govori,ali SDA uvjek Help
Dobro jutro Kolumbo! To i Insko zna.
Elite su vas izum
Elite pusite nam kite
A jel' Boga ti??
razvaljoguzi ajde malo se ukljuci osim suplje, znas i sam da niko nece od ovih nasih kriminalaca, uhljeba ni prstom mrdnut a ni narod koji suti i trpi vidit ces na izborima da li su za bar male promjene ili ce ostat isto, imas uvid u racune ko kako i gdje krade stisni ih malo budi musko ma sta god to bilo za tebe...
Sve ste tačno rekli ambasadore. Pljačka javnih resursa traje od kraja rata. Onda mi glasamo za opoziciju koja najavljuje preokret i borbu protiv korupcije. Onda oni ulaze u koalicije sa onima o kojima govorite, tražeći svoj dio plijena.
Pohapsite ih
Mislim da ja i Incko zabrinut 🙄
Nije tako davno bilo, kad pade zeljezna zavjesa,Rumunija,Madjarska,Bugarska,Ceska,Slovacka,itd. bile su odmah primljene u EU i NATO. Mi kakvi smo god danas, nismo sigurno u gorem stanju nego sto su oni bili tada.
Tako bilo i u komunizmu. Da nije toga blo nebi bilo rata.
Zašto se sastaješ sa takvim ološom. Ignore.
Pa i u USA se vladajuće elite bogate resursima građana... e moj Nelsone, varalico stara