Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj objavite imena ovih mladia! Bash bih volio znati koji su to jer ja ivim tachno preko puta Katedrale i za ovo prvi put chujem!
Bosnjacima skacu za vrat radi muhe, a kod druga dva ne vise krdo slonova
Dakle opravdavas ovako ponasanje i ne vidis nista sporno.
Ja vidim da se Bosnjaci odma lazno optuzuju. Niko ne zna odakle su ovi momci i ko su. I svakako se njihova religija ne poznaje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bajram barcula je isto kao kad vidjene sarajlije kazu bajram baricola
bajram barcula je isto kao kad vidjene sarajlije kazu bajram baricola
nista ne znaci niti jedno niti drugo
Obe gluposti djeije budalatine ne treba objavljivati, jer odmah krenu ovi sa filozofijom zbog fotelja i hukanja
Uhapsiti, kazniti..
Eto sad znam ko je nesicev zamjenik pitam ga gdje si kad se napadaju privode bez razloga bosnjaci ma da nisu oni """tvoji """
Ovi to su navodno provalili su sigurno i ranije dovodjeni u te stanove pa znaju sta ima..e sad jesu li djecaci ili djevojcice pokazece istraga..a razigrani balavci koji vicu bajrambarcula u crkvi nisu napravili nikakav prekrsaj.Pokazali su interesovanje za misu a sve ostalo je stvar tih magerecih godina
Nisi reagovao na rafalanje po Srebrenici 7. Januara
Postoji barem 10 kamera koje su snimile te mazlume i nije ih tesko pronaci pa izvolte
Samo ne reagujete kad se vrsi nasilje nad Bosnjacima!?
Opanak uzima primat na asfaltu.
Ja za ove dogadzaje tek sad cujem doticni gospodin je nesicev zamjenik tako da ovo nevjerujem jer nesic radi kako dodik svira sire mrznju sa lazima i petljavinom kao i obicno
Lopov nema veze sa nacionalizmom
Naspram premlacivanja povratnika u RS nula bodova
Nauci citati, nema veze sa RS-om no sa Hrvatima.
userico, nauci ti citati......Smatramo da su to sramotni udarci na jednu od najveih vrijednosti nae drave, a to su multikulturalnost i multireligioznost Bosne i Hercegovine.
Tim momcima je to bilo vjerovatno smijesno ide uz njihovu pamet i godine, treba ih kazniti za primjer drugima. S druge strane takvih ispada nije nikad bilo prije, jer nisu imali podrsku, odgovor dozlogrdilo i Bosnjacima i treba drugi da se zapitaju zasto se to desava. :)