Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelka Miličević sve potpisivala i nadređena Solaku oslobođena a tri Muje okrivljeni. Ovdje i budala vidi da je montirano sve.
Nije Jelka tipkala poruke s Fikretom već Fadil. Njih trojica dogovorili uz pomoć Asima, kakve veze Jelka ima s tim? Dokazi se pikaju a ne tvoje mišljenje.
➡️3/4 ekonomije države se odvija u Federaciji BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako pravdate Jelkino oslobađanje a posebno činjenicu da se unaprijed pričalo o takvoj presudi. A i palo vam ko kec na desetku da malo skrenete pažnju sa svoje nesposobnosti
Nije da nisu i oni bahati. Poletili za parama i nekakvim rejtingom. Ali šta ima nastavnik fizičkog da priča o pravnom procesu o respiratorima, o medicini... u sve se miješa. Ko vegeta!
Halo petokolonasi ovih respiratora nije bilo u genocidnoj i u nekim zemljama sa najvecom smrtnoscu i to ti ne stoji kao argument. Izdajnice ustaski
Ovako su se Bošnje radovale kada su 80-tih hapsili rahmetli Hamdiju, a nisu znali šta im se sprema.Danas je isti slučaj i sa Fadilom Novalićem.Pogledajte propalog studenta elektrotehnike kako se raduje.Njemu je bitno da je on svaki dan na televiziji i da putuje po svijetu.Bošnjaci dođite tobe jer ne znate šta vam dušmani spremaju.
E kopcanje ljudi na neadekvatne respiratore je vec drugo djelo. Treba procesuirati one koji su naredili upotrebu istih u bolnickim uslovima. Sa tim Fadil nema veze.
Kakav ste vi odron od stranke bez trunke patriotizma.Pa makar da ste spomenuli vasu drugaricu iz HDZ koja je jedina nevina.Ali jok sudi i hapsi Bosnjake a ovi iz RS i UZP nek rade sta hoce.
A gledaj ovih izdajnika. Za dom spremni
Prepošteni se javiše... kad će wannabe prvi u bošnjaka vratiti one televizore iz Zetre?
Samo da se hoće bogdo ovako nastaviti s tom imaginarnom borbom protiv korupcije.Sve redom provjeravati od opštine,kantona,ministarstava,javnih firmi.Rijetki bi slobode dočekali,ovo je samo igla u plastu sijena.
Gledaj Zimzelena sto liku je.Stalno pravi kolut naprijed od sreće.
Neka nam je Milka oslobođena optužbe.... Ona je onako tu bila i potpisivala.. Ali je zato uredno platu primila i nije onako nego pravo..
Samo polako samo polako...doci ce vrijeme da va strojica opet pusku uzmete u ruke jer ja necu za vas ginuti...zbog poteza i naguzivanja drugima...
Zekan...
jb ti mater svoju i dalijetinu kuravu hayatovsku
Imate li i jednu drugu temu osim SDA vi bivsi SDA - ovci? Jel bila agresija?
Znaci gledam na sliku njih trojica skupa 90 godina u SDA😂