Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
frljava seoska varalica...
TISINA! PREMIJER GOVORI
Kad ga vidim ovako raskopčanog zlo mi. Ovako se ponašaju gosti pred zatvaranje kafane. Treba ga kazniti i za kodeks oblačenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo je izgleda sve ispočetka. Pismo namjere je već bilo poslato, sve je bilo spremno, alocirana sredstva, znaju se cijene i rokovi isporuke. Ovo je danas izgleda repriza!
FADILE NEMOJ ASTRAZENECU MOLIM TE
Ja se neću pelcovat ni mrtav a vi bujrum hahaha. Vakcina razvijena prije pola godine, nema kliničkih studija ni na godinu a kamoli na životni vijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rekoh ja prošle sedmice, da će Fadil nešto zeznut opet... ono je prošlo preglatko... vakcine za 3 dana, reko evo ga, i Fadil zna odradit posao... al jok
Frljoka tim kladim se da je na pomolu jod jedna afera...
Sva tri naroda,zamislite,nedaj bože,da se i zarati na zvizgu ovih nazovi lidera sa tri strane,koji bi to pokolj bio,bez oruzja,hrane a uz ogromnu pljačku političara,koji najbolje funkcioniraju u neredu i ratu i kako bi sirotinja najebala,vidimo evo u primjeru angažmana vlasti u ovoj corona krizi gdje je samo nj8ma dobro a nisu sposobni građanima 9bezbijediti ni običnu maskipa vakcinu a da o nečem većem i ne razmišljamo
Kriminalca jos malo kontroliraju ovi iz HDZ pa ne moze kako hoce, ali i to je pitanje vremena! Jucer rece do 10 sati potpis ili smjena, pa se usuti danas🤔
Ljutimo se kada Dodik kaže da ovdje nema države.Ništa ni ne funkcioniše.Sve pozicije u vlasti su prenapučene ali niko ništa ne (zna)radi,svi očekuju da će ono za šta su zaduženi odraditi neko drugi.Tako to i funcionira ,stihijski,dok se ne pojavi neki problem ka9 ova bolest i tad se vidi sva jad i bijeda države,organa i ljudi nesposobnjakovića koji bi trebali nešto po tom pitanju da urade.
E qq nama kad lopovi, pjevači,automehaničari i debili vode bitku protiv virusa, postojil virusolog u ovoj ojebini od zemlje ? Ima al morao je bit na hadžu stim da se krsti na dva načina e to nema......APSURDISTAN!
AstraZenecu ces ti primiti i tvoja partijska bratija, da nam vise krv na slamku ne pijete!
Kreten nabavlja AstraZeneka iako je veci dio Evrope stopirala vakcinaciju tom vakcinom. Ima li on mrvu mozga u onoj tintari!
Astra Zeneca I Sputnik ne. Dovoljno smo se porazboljevali od svega, poumirali...Sada treba opet praviti greske. Pa gdje su im savjetnici
Sputnik je najsigurnija vakcina jer je razvijena na staroj i ispitanoj oanovi. Moderna i Pfizer su vakcine razvijene na novoj osnovi i uticu na ljudski genom. Nikakvih istrazivanja nema ni kratkorocnih a kamoli dugorocnih.
U opticaju su 3 vakcine ima jedno 4-5 mjeseci...da se dopisivao viberom do sad bi zavrsio vakcine
Zar je moguce da mi opet bacamo ili stedimo na narodu novac. Sve zemlje u Evropi su obustavile ili stavile na cekanje davanje vakcina Astra Zeneca. Zasto nema Moderne ili Pfizer. Pa sto ne razmisljaju vise o ovom napacenom narodu. Oni sigurno imaju vise informacija od nas za lose nuspojave. Opet uzimamo ono sto niko nece i najjeftinije.
Novalic je kriminalac koji je pronevjerio milione kroz medicinske nabavke i opet je na istoj poziciji i opet se bavi medicinskim nabavkama. Na zapadu bi davno bio maknut sa te pozicije i zabranjwn rad.
@preludezalude odkud ti taj podatak. Mislim da bi bilo lijepo da podjelis taj podatak sa SIPOM ili da ti oni pokucaju i sami uzmu podatak.
Rade preko veredrogerija da bi se talili s njima za marzu. Zato neće da kupe direktno!
U Srbiji Vucic sam nabavlja vakcine pod cijenama koje dogovori,ovdje kao vukovi prate ko ce pogrešiti u nabavci da ga medijski razapnu
Otkud tolilo Fadile