Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO-NAC-NO!
Da, konačno.
pusenje zabranjeno...a teske droge se dilaju neometano...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pusac sam nemam problem sa ovim.. Ali jos jedno veliko pitanje sta je sa ZLOM od nargila? Hoce li se to vise ukinuti, zabraniti trajno??
sto bi zabranili stetnija je tvoja cigara
100 godina se pusi po brtijama i neko je sad pametan da zabrani pusenje, nikome ne smeta 100 godina udisanja dima sad mu smeta. Kakav smo svijet postali, sve jedva cekate neke zabrane misleci da je u vasu korist, ako ti smeta dim ne izlazi tu i zdravo, sta meni ugrozavas moje pravo da zapalim.
Hajde jada ce.. dok se mi otelimo.
Hvala Bogu! Konačno da i to dočekamo!
jedva cekam
hahaha OPET! Zabrana alkohola bi prije i lakse prosla!
Normalnom insanu nikakav prob nije izaci na zrak zapaliti i vratiti se unutra. To je najnormalnija stvar u cijeloj Evropi.
Ja sam pušač već 18 godina i ovaj zakon podržavam.Iskreno,kada sam negdje gdje su nepušači neprijatno mi je zapaliti.Doma ne pušim jer ne volim kada mi životni prostor zaudara,tako ne volim kada dodjem iz restorana i smrdiš na 10 metara.Nema ništa slađe poslije jela je zapaliti,ali ipak će biti pristojnije ovako,izađi vani i vrati se.
S tim da to kod nas niko nece postovati
To je do vlasnika, cim padne prva kazna primjenjivat ce svi vjeruj mi...
Kad vidim ove nepušače kako agresivno komentiraju tačno mi žao što sam pušio pokraj njih. Pa što ne rekoste ba, nisam znao da vam je tolko problem. Vazda ste govorili ma zapali slobodno.
Sto posto
Super davno je trebalo biti pozdravljam !!
Nepusaci imaju vise prostora za sjediti...neka nas ostave u kafani a oni oko kafane
Napokon. Za nepusace stvarno neugodno.
Sad će kafa biti 3 i više KM
Zašto?
Dosta objekata ce staviti kljuc u vrata...
Ne znam da su u drugim drzavama objekti zatvarani zbog ovoga?
Sto prave cirkos jednostavno daju ugostiteljima da odluci za koje goste je lokal pusace ili nepusace i kraj price. Ako vecina ugostitelja odluci da ostavi usenje znaci nepusaci su manjina koja samim tim mora da se povinuje zelji vecine
večeras odem u Altu, renovirani onu kafanu u ulaznim holu i na svakom stolu pepeljara i svi puše. Kakvo opravdanje ima tržni centar da dozvoli pušenje. Zamisli da udjes u neku prodavnicu u tom centru i kaže gazda kod mene je dozvoljeno pušenje
Ne ne i ne!!! Sav civilizovan svijet je ovo uvei prije 20 g! Konacno da i mi ovo dozivimo!