Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini debeo u državi. Svi ostali pothranjeni i mršavi. Zamisli tek kakve on ima bolesne erotske ideje...zločinac kačavenda mala maca..
zasto je čovjeku u sivim odijelu zamagljeno lice 🤔
sivom*
kako je elegantan u p.m
Svašta mu se može prigovoriti, ali definitvno je broj 1 u borbi protiv pretilosti. on sam je malo buckast, ali vidi ove ostale, nemaju grama sala.
Šta nam je lik to loše uradio, pa tolika mržnja. Narod smo koji do podne mrzi sve, a od podne i samog sebe.
Ovaj sa zamagljenim licem, vjrv neki strucnjak pa ga skrivaju, da ga ne bi vanzemaljci oteli.😂😂😂😂😂aj gluho bilo, vidi ovih k'o iz logora.
nista bolji od nasih komsih onih losih, poput mustafe ronhila,zeljka popusiga, viske azdaje, stvandica krmeta, onog celavog sa onom glavunturom, a i naseg posebnog prijatelja i komse preko Drine vucke ...
Kretenko!!
Legenda.
ovi sunca jos dugo nece vidjeti
Ako budete imali priliku procitajte knjigu od licnog kuhara njegovog oca koji je napustio Koreu. Ne kazem da je tamo bajno ali nije to bas sve tako kao sto zapad predstavlja.
Što je sletio vrhovni vođa, mora da je bio pred treći infrakt 🤣
svi se smiju njemu, a kod nas i danas veličaju bravara koji je iste stvari radio
svi mršavi, samo on kao prasac...idiot
Svugdje u svijetu „pametan pise a budala pamti“, dok kod njih „ziv pise a mrtav pamti“.
čime je ovo slikano pa je vako dobra rezolucija,nokiom 3310
Kimči, ljubavi.... često ne ličiš na sebe!
Vucic i Dodik kopije hahah Gledaj ih zastali u vremenu, kao da su 70 te godine