Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zime nije bilo s ljeto ko ljeto vrelo
Ajmo džabalebaroši kosit travu da uhorimo sijeno za stoku. Bar na dan-dva ostavite tastaturu i trabunjanje na net_u.
Napokon😃
De vi meni recite zasto je sve crveno? Pa temperature od preko 30 stepeni su normalne i uvijek bile! Sada naz skroz prave budale!
To sto nam komsije i clanovi porodice umiru od posljedica pelcovanja NESIGURNIM i NEEFIKASNIM pelcom od strane domacih PLOT-iticara i svjetskih FILL-antropa, o tome niko nista ne prica. Jednim dijelom jer se ljudi osjecaju prevareno i ne zele izgledati jos vise glupo nego sto su vec bili, a drugim dijelom jer su savjesni gradjani i ne samo da se sami nahguze kad god je to PLOT-iticarima potrebno, nego se i sami dole VAZELINOM namazu! A tuzno je to!
Lijepa zima!
Lagana indoktrinacija mladih narastaja, kao i onih koji 'prate nauku', prikaz terena kao SPRZENA ZEMLJA sa normalnim temperaturama od 29 - 31 stepen. Nema mjesta panici i strahu, sve je to za Vase dobro i za njihovu agendu, vici slava ukrajini, pocali se za bhuster, gledaj kako ti slobodu govora uskracuju i uzivaj u jos malo preostalog KOMFORA dok ti ga ne utjeraju do balcaka, tu Vam je i kraj! PRATI NAUKU!
A tuzno je to!
fino napisaTo
Nisam odusevljen.sve preko 30 bezpotrebno
Oždiii
Da hoće do Nove godine ovako grijati 😄
Ne raduju me one vrućine baš...🙈