Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ti si gotova za koji dan
SVU ĆEMO JEDNOGA DANA BITI GOTOVI DRUŽE NE BRINI SE ;)
.⚜️🇧🇦 štetu Bosni i Hercegovini prave oni koji razbijaju prozore zastavama tuđih država!!! .
Ovu debelu treba što prije sklonit i istražiti za silne malverzacije i korupciju. Ne vozi se džaba Porsche i još par bijesnih luksuznih auta, a sin milionske tendere dobijao onako.
Kakva ti je to ofucana priča ba? Otkud ti znaš ko sam ja, a mene zaboli ko si ti ili on ili oni?! Kakav argument imaš konkretan na ovaj potez?
Ništa u Bosni se ne kleveta bez osnova druže. Samo ćorav čovjek ne vidi kome se namještaju tenderi u sva tri naroda. To je najviša korupcija koju se boje istražiti jer su milijarde maraka u pitanju. To ti je izjavio bivši državni tužitelj. Puna ladica slučaja koje niko ne smije istraživati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ej moja gospoja od sto kila davno bilo duplo sada Iran dronovima buba Ukrajinu Šijuge Sirija Irak Jemen pobiše Muslimane ti bi se snjima parila
Kad su nam america i EU uvele embargo da nije bilo braće ne bi bilo ni nas.
Mislim.da je dodik za sve političare čiro blazevic.moze sa svima bez predrasuda.a ova politika komšica i sad hrvata je samo šteta za državu.umjesto da smo dobri i sa rusima islamskim svjetom.evropom mi pravimo budale od sebe.kome smo mi bitni.
Zato i odlaze sa scene
Pozovi Komšića na prijem, on je neki dan odbio prijem zapadnog ambasadora koji "nije na njegovu nivou", možda je ovo njegov nivo?
Aaa, neće da sretnu svoje predake...
Tako treba. Da nije bilo iranske pomoći i iranskog naoružanja nestali bi s ovih prostora zahvaljujući civiliziranim zapadnim susjedima i njihovom križarskom europom sa zapada i nebeskim narodom s istoka. Veliko hvala Iranu i iranskom narodu.
Al zato su u prvi red kad je misa za Ante Pavelica...
Napokon se otkriva pravo lice sdO.Citavo vrijeme nas vuku za nos kako su za EU i NATO a odgovara im avlija sa bracnim parom causesku.
Hrvati su trebali otici u Tiranu.
Evropa ih voli jer su krscani iako su genocid pocinili, iako su nevine ljude u koncentracione logore zatvarali, iako su silovali zene, iako imaju fasisicticke nazive ulica, iako slave presudjene ratne zlocince itd
gooUser....438 Vi volite Turkke koji su počinili genocid, koji su odvodili djecu u janjičare,koji su silovali žene (morali su čak sve žene prvu bračnu noć provesti sa begom-haďžibeg),koji imate u mjestima u kojima ste na vlasti jmena ulica ,džamija,mostova nazvana po okupatorima(begovi,age,sultani itd.) Izgleda da su vama zločinci samo oni koji su učinili zločine protiv vas a vaše ne spominjete
Cijeli svijet se gnuša uzp-a i zločinaca a isti ih hvale, cijeli svijet ljude sa crne liste miče iz politike a hdz ih nagrađuje mjestom u parlamentu. Mrš ljago ljudska.
@la Cijeli svijet se gnuša zločinaca vaših predaka za vrijeme turske okupacije ...Mrš bagro bhalinska
Jedna od boljih politicara U BiH ma sigurno i sa citavog Balkana . Hvala Biserka za Sto si uradila
Hrvatica u Sisku rođena
Hoće li za nju ikada pronaći dokaze kao za Lučića? Ili će sve biti kao i sa sinom u SAD, da je ona čak uštedila novac na taj način. Ili možda preskočila obrok pa skupila milion maraka za humanitarne akcije. Još će na kraju tražiti povrat novca...
Dok su drugi grabili, Bisera je jela.